Вівторок, 07.05.2024, 21:29



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2011 » Жовтень » 21 » Презентація профорієнтаційного терміналу
13:47
Презентація профорієнтаційного терміналу
Процес вибору майбутньої професії для молоді завжди є складним і відповідальним. Він супроводжується постійним внесенням відповідних корективів в зміст, форму та методи профорієнтаційної роботи. Державна служба зайнятості не стоїть осторонь таких важливих питань. Розроблений Державним центром зайнятості проект „Програмно-апаратний комплекс” , який складається з профорієнтаційного та мотиваційного терміналів допомагає учням загальноосвітніх навчальних закладів наблизитися до реалій ринку праці, оцінити власні здібності нахили та вміння і якнайкраще професійно самовизначитися.

 20 жовтня 2011року у Мурованокуриловецькому районі відбулася чергова презентація програмно-апаратного комплексу ”Профорієнтаційний термінал”. Цього разу термінал у дарунок від державної служби зайнятості отримали   НВК «СЗШ  І-ІІІ ступенів  сіл Рівне та Жван.


Окрім спеціалістів Мурованокуриловецького районного  центру зайнятості у заході взяли участь керівництво шкіл, викладачі та учні - всього близько 60 осіб.

Профорієнтаційний термінал - сучасний науковий засіб допомоги школярам, вчителям і батькам у грамотному виборі професії. Головна мета профорієнтаційного терміналу полягає у наданні молоді всебічної та актуальної інформації про професії, що користуються попитом на ринку праці, заохоченні до отримання професій, в яких є потреба на ринку праці. Термінал оснащений різноманітною пізнавально-мотиваційною, ігровою та розважальною інформацією. Особливо він стане у пригоді старшокласникам, які нині здійснюють вибір фаху.

Працівники центру зайнятості організували установку терміналу, відрегулювали його роботу та продемонстрували учасникам презентації принципи його роботи. Профорієнтаційні термінали встановлені в закладах в доступних місцях з метою вільного доступу як для учнів, так і їх батьків для отримання необхідної інформації.

Директори шкіл Якимчик Н.І. І. та Комарніцька Л.З. побажали учням обрати ту професію, яка їм найбільше підходить і подякували районному центру зайнятості за корисні подарунки.

У районному центрі зайнятості впевнені, що профорієнтаційний термінал - це взаємодія державної служби зайнятості і середньої загальноосвітньої школи на якісно новому рівні. 

За матеріалами районного центру зайнятості

Переглядів: 787 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz