Неділя, 28.04.2024, 19:48



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Лютий » 21 » Відбулося засідання оргкомітету
00:42
Відбулося засідання оргкомітету

На виконання соціальних ініціатив Президента України під головуванням голови районної державної адміністрації В.Д.Мовчана відбулося засідання оргкомітету з підготовки і відзначення 70-річчя визволення району від нацистських загарбників.

Заступник голови райдержадміністраці Т.В.Тарановська ознайомила присутніх з розпорядженням голови райдержадміністрації від 3 лютого №   «Про підготовку та відзначення 70-річчя визволення Мурованокуриловецького району від нацистських загарбників».

В ході проведення засідання було обговорено план заходів з підготовки і відзначення 70-річчя визволення району від нацистських загарбників, що затверджений вищевказаним розпорядженням.

Зокрема, запропонований план передбачає проведення урочистих заходів. У навчальних закладах району плануються тематичні уроки, бесіди, лекції з історії за участю ветеранів, в кімнатах бойової слави та бібліотеках – виставки творів мистецтв, документів, архівних матеріалів, мемуарної та історичної літератури.

Також на розгляд оргкомітету було запропоновано орієнтовний план проведення естафети пам’яті «Слава визволителям» в районі.

Під час засідання начальник управління праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Т.І.Войтенко зазначила, що очолюваним нею управлінням спільно з комунальною установою «Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району» активно проводиться робота щодо оформлення соціальних паспортів ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, жертв нацистських переслідувань та сімей загиблих (померлих) воїнів періоду Великої Вітчизняної війни. Оскільки в районі проживає близько 1300 осіб вищевказаної категорії, процес оформлення соціальних паспортів потребує певного часу. Тому дані роботу планується завершити до кінця березня поточного року. Також Т.І.Войтенко наголосила, що в районі проводиться відповідна робота щодо поліпшення соціально-побутового обслуговування ветеранів війни та сімей загиблих воїнів, проводиться медичне обстеження інвалідів та учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, що проживають на території району.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації В.М.Веклюк запевнила присутніх, що місцеві аматори художньої самодіяльності вже готуються до проведення урочистостей та концертних програм.

Підводячи підсумки засідання, члени оргкомітету обмінялися думками щодо важливості для патріотичного виховання підростаючого покоління вшанування подвигу ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, завдяки яким нашу Батьківщину було визволено від нацистських загарбників.

Переглядів: 492 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz