П`ятниця, 19.04.2024, 19:38



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Листопад » 30 » Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман виступив категорично проти одностатевих шлюбів в Україні
11:42
Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман виступив категорично проти одностатевих шлюбів в Україні

12 листопада 2015 року Верховна Рада прийняла зміни до КЗпП України. Законопроект №3442 підтримали 234 народних депутати. Текст законопроекту складається з одного пункту: "Забороняється будь-яка дискримінація у сфері праці, зокрема порушення принципу рівності прав і можливостей, пряме або непряме обмеження прав працівників залежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, ґендерної ідентичності, сексуальної орієнтації, етнічного, соціального та іноземного походження, віку, стану здоров'я, інвалідності, підозри чи наявності захворювання на ВІЛ/СНІД, сімейного та майнового стану, сімейних обов'язків, місця проживання, членства у професійній спілці чи іншому об'єднанні громадян, участі у страйку, звернення або наміру звернення до суду чи інших органів за захистом своїх прав або надання підтримки іншим працівникам у захисті їхніх прав, за мовними або іншими ознаками, не пов'язаними з характером роботи або умовами її виконання". Як наголошується в пояснювальній записці до законопроекту, ці норми є прямою вимогою для виконання Україною плану дій щодо лібералізації візового режиму з Євросоюзом.
Представляючи антидискримінаційну поправку до Кодексу законів про працю Уураїни, спікер парламенту заявив, що "основними цінностями будь-якої держави є людина і її права". "Ми виступаємо з вами за сімейні цінності, і ні якому разі, я чую якісь фейки, які говорять про те, що в Україні можуть бути хоч якісь одностатеві шлюби. Не дай Бог, щоб це відбулося, і ми ніколи не будемо це підтримувати. Ми говорили щойно з прем'єр-міністром (Арсенієм Яценюком), і очевидно, що нам треба стверджувати сімейні цінності, і я думаю, що може з'явитися в уряді спеціальна уповноважена людина з питань сім'ї, сімейних цінностей". При цьому Гройсман заявив, що Україна повинна підтвердити, що виконує свої зобов'язання. "І ми готові бути частиною цивілізованого європейського світу. Це дасть можливість 46 мільйонам отримати безвізовий режим", - сказав він.

 

Переглядів: 373 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz