П`ятниця, 29.03.2024, 16:59



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2011 » Травень » 19 » 19 травня 2011 року
16:53
19 травня 2011 року

Засідання колегії

19 травня 2011 року в залі засідань райдержадміністрації відбулось розширене засідання колегії райдержадміністрації і координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради. Порядок денний:

1. Про виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 18 березня 2011 року №65 «Про проведення в районі двомісячника благоустрою населених пунктів».

    2. Про роботу виконавчого комітету Наддністрянської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади.

3. Про підведення підсумків проходження опалювального сезону 2010-2011 років та виконання плану заходів готовності підприємств житлово-комунального комплексу та об’єктів соціальної сфери, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2011-2012 роках.

    4.   Про хід виконання доручення Президента України від 7 травня 2010 року №1-1/857 «Щодо належного забезпечення доступної та якісної лікувально-профілактичної допомоги інвалідам та ветеранам Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр.».     

   5. Про виконання розпорядження голови райдержадміністрації  від 5 травня 2010 року №336 «Про посилення  контролю за виконанням актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень та доручень голів обласної та районної державних адміністрацій та організації розгляду звернень громадян» виконкомом Галайковецької сільської ради.

     6. Про наслідки ревізії відділу освіти райдержаміністрації.

 На засіданні були запрошені: члени колегії райдержадміністрації, координаційної ради, начальники управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій району, селищний та сільські голови, керівники окремих агроформувань, представники засобів масової інформації.

Вів спільне засідання голова райдержадміністрації Віктор Зінич.

По першому питанню порядку денного виступив перший заступник голови райдержадміністрації, співголова  районної групи з організації та проведення двомісячника по благоустрою населених пунктів району Микола Якимцев. В своєму виступі він наголосив що незважаючи на недостатнє фінансування за два місяці зроблено великий фронт робіт. Проведено належний благоустрій територій, санітарну очистку населених пунктів, поліпшення естетичного і санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, порядок на вулицях, біля пам’ятників та історичних місць і поховань, впорядкувано братські могили, парки, сквери, лісополоси та кладовища, ліквідувано стихійні сміттєзвалища, висаджено дерева, квіти.Проведено ремонт доріг, облаштування і очистку криниць і джерел, збережено наявні та створено нові лісонасадження та інше.

В рамках двомісячника в районі було проведено до Великодня 24 квітня 2011 року акцію „Чистий четвер, в рамках акції „День довкілля” – суботники 16 та 23 квітня, 9 квітня – акцію „Майбутнє лісу у твоїх руках”.

На впорядкуванні та благоустрої територій району всього виконано робіт, надано послуг на суму близько 227 тис.грн.

"Нам потрібно не лише організовувати прибирання територій а змінити ставлення жителів району до цієї проблеми. Ми маємо усвідомити, що порядок і благоустрій у наших населених пунктах, в кожній садибі, їх вигляд залежить перш за все від кожного з нас. І саме ми повинні зробити все можливе для того, щоб районний центр, всі населені пункти району мали привабливий вигляд, щоб наші оселі, подвір’я, вулиці, прибережні смуги водойм були охайними серед квітуючих садів рідної землі.

Цього можна добитися лише спільними зусиллями районної державної адміністрації, районної ради, виконкомів селищної та сільських рад, депутатського корпусу та всіх жителів району" – підсумував виступ голова райдержадміністрації.

Доповнили виступ Конищівський сільський голова Анатолій Смілянець, Вищеольчедаївський сільський голова Тетяна Квятковська та Петриманський сільський голова Катерина Дудак.

Рішенням районної робочої групи з організації і проведення двомісячника благоустрою населених пунктів найкращим визнано виконком селищної ради. Серед сільських рад району перше місце зайняв виконком Конищівської сільської ради – сільський голова Анатолій Смілянець; друге місце дісталось виконкому Галайковецької сільської ради – сільський голова Світлана Ільніцька; третє місце розділили виконкоми Вищеольчедаївської сільської ради – сільський голова Тетяна Квятковська та Снітківської сільської ради – сільський голова Віктор Ольшевський. За належне виконання завдань по благоустрою населених пунтів нагороджено грамотами та подяками райдержадміністрації і районної ради ряд виконкомів сільських рад, керівників районних організацій та агро формувань. Відповідне розпорядження голови райдержадміністрації зачитав керівник апарату райдержадміністрації.


По другому, третьому, четвертому, п’ятому та шостому питаннях інформували:

керівник апарату райдержадміністрації Анатолій Боднар, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Якимцев, головний лікар центральної районної лікарні Мирослав Олійник, завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації Лариса Кузь та начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова.


Підвів підсумки колегії та координаційної ради  -  Зінич Віктор Григорович голова районної державної адміністрації.

По чотирьох питаннях буде прийнято відповідні розпорядження голови райдержадміністрації, а по двох інших окремі доручення.

 

НО­ВИЙ ВІ­ЗИТ БЛА­ГО­ДІЙ­НИ­КІВ З ГО­Л­ЛА­ДІЇ

Наша ра­йон­на га­зе­та не один раз пи­са­ла про до­по­мо­гу, яку на­да­ють центра­ль­ній ра­йон­ній лі­ка­р­ні бла­го­дій­на спі­л­ка „На­дія” та бла­го­дій­ни­ки з Гол­лан­дії. По­рі­в­ня­но не­да­в­но за їх ко­ш­ти у лі­ка­р­ні бу­ло ві­д­к­ри­то но­ву опе­ра­цій­ну, об­ла­д­на­но ден­ний ста­ці­о­нар та зроб­ле­но чи­ма­ло ін­шо­го. Сьогодні го­л­ла­нд­сь­кі дру­зі зно­ву по­бу­ва­ли у на­шо­му ра­йо­ні, щоб озна­йо­ми­тись з тим, що зроб­ле­но і що по­т­рі­б­но зро­би­ти для по­к­ра­щен­ня умов пе­ре­бу­ван­ня хво­рих у рай­онній лі­ка­р­ні.


Спе­р­шу го­с­ті зу­стрі­ли­ся з го­ло­вою рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції та го­ло­вою ра­йон­ної ра­ди. Крім них у цій зу­стрі­чі взя­ли участь пред­ста­в­ник бла­го­дій­ної спі­л­ки „На­дія” Наталія Ка­мін­сь­ка та го­ло­в­ний лі­кар центральної районної лікарні Мирослав Олій­ник.

Зве­р­та­ю­чись до бла­го­дій­ни­ків, Віктор Зі­нич щи­ро по­дя­ку­вав за до­по­мо­гу ме­ди­ч­ній га­лу­зі на­шо­го ра­йо­ну, яка на­да­єть­ся вже не один рік. За­вдя­ки до­б­ро­ті і ми­ло­се­р­дю на­ших го­л­ла­нд­сь­ких дру­зів бу­ло вря­то­ва­но жит­тя і здо­ро­в’я ба­га­тьох жи­те­лів на­шо­го ра­йо­ну. Ві­к­тор Гри­го­ро­вич ви­сло­вив спо­ді­ван­ня, що спів­пра­ця з бла­го­дій­ни­ка­ми бу­де про­до­в­жу­ва­тись і но­си­ти­ме ре­гу­ля­р­ний ха­ра­к­тер.

Хенк Ті­к­с­т­ра, Хенк Ві­е­ре­н­га та Гус Ван За­н­тен за­пе­в­ни­ли, що й на­да­лі бу­дуть спів­пра­цю­ва­ти з бла­го­дій­ною спі­л­кою „На­дія” для по­к­ра­щен­ня умов в центра­ль­ній ра­йон­ній лі­ка­р­ні. Во­ни за­зна­чи­ли, що од­ним із го­ло­в­них прин­ци­пів на­дан­ня бла­го­дій­ної до­по­мо­ги є вступ жи­те­лів ра­йо­ну у бла­го­дій­ну спі­л­ку „На­дія”, що дасть мо­ж­ли­вість за­лу­чи­ти до­да­т­ко­ві ко­ш­ти на ме­ди­ци­ну.


На за­ве­р­шен­ня зу­стрі­чі го­ло­ви рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Віктор Зі­нич та го­ло­ва ра­йон­ної ра­ди Василь Гук вру­чи­ли го­л­ла­нд­сь­ким бла­го­дій­ни­кам по­дя­ки за ба­га­то­рі­ч­ну і зна­ч­ну до­по­мо­гу на­шій лі­ка­р­ні.

 

                             ТА ПОЛЬЩІ

Сьогодні ж у на­шо­му ра­йо­ні в ра­м­ках спів­пра­ці з Кро­то­шин­сь­ким по­ві­том Ве­ли­ко­поль­сь­ко­го воє­вод­с­т­ва Ре­с­пу­б­лі­ки Поль­ща з ро­бо­чим ві­зи­том по­бу­ва­ли ві­це-­ста­ро­с­та Кро­то­шин­сь­ко­го по­ві­ту Кши­ш­тоф Ки­ч­ма­рик та ди­ре­к­тор об’є­д­нан­ня спе­ці­а­лі­зо­ва­них шкіл Кро­то­шин­сь­ко­го по­ві­ту Йо­ла­н­та Шу­с­так. На­га­да­є­мо, що з та­ким ві­зи­том у Поль­щі не­що­да­в­но по­бу­ва­ли го­ло­ва ра­йон­ної ра­ди Ва­силь Гук та се­к­ре­тар се­ли­щ­ної ра­ди Лю­д­ми­ла Ан­д­ру­щак. В ре­зуль­та­ті бу­ло ви­зна­че­но шля­хи спів­пра­ці та об­мі­ну до­с­ві­дом.


На по­ча­т­ку сво­го ві­зи­ту  поль­сь­кі ко­ле­ги зу­стрі­ли­ся з  го­ло­вою рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Віктором Зі­ни­чем, го­ло­вою ра­йон­ної ра­ди Василем Гу­ком, за­сту­п­ни­ка­ми го­ло­ви рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Миколою Яки­м­це­вим, Тетяною Та­ра­нов­сь­кою,за­сту­п­ни­ком го­ло­ви ра­йон­ної ра­ди Миколою Ше­в­чу­ком, на­ча­ль­ни­ком фі­нан­со­во­го управ­лін­ня райдержадміністрації Галиною Вла­со­вою, на­ча­ль­ни­ком від­ді­лу осві­ти райдержадміністрації Володимиром Бо­га­ць­ким, го­ло­вою Му­ро­ва­но­ку­ри­ло­ве­ць­ко­го від­ді­лен­ня Мі­ж­на­ро­д­но­го то­ва­ри­с­т­ва „Укра­ї­на-­По­ль­ща-­Ні­ме­ч­чи­на” Ільєю Ка­г­ля­ком, , от­цем Ва­ле­рі­єм, пред­ста­в­ни­ка­ми мі­с­це­вих ЗМІ.

Кши­ш­тоф Ки­ч­ма­рик де­та­ль­но ро­з­по­вів про со­ці­а­ль­но-­еко­но­мі­ч­ний ро­з­ви­ток Поль­щі і Кро­то­шин­сь­ко­го по­ві­ту зо­к­ре­ма, вів мо­ву про си­с­те­му мі­с­це­во­го са­мо­в­ря­ду­ван­ня, осві­ти, ме­ди­ци­ни та ін­ших га­лу­зей. На пи­тан­нях ро­з­ви­т­ку осві­ти Ре­с­пу­б­лі­ки Поль­ща зу­пи­ни­лась Йо­ла­н­та Шу­с­так. Поль­сь­кі ко­ле­ги за­зна­чи­ли, що і в нас є чо­му по­в­чи­ти­ся та пе­рей­ня­ти до­с­від. Во­ни та­кож ві­д­по­ві­ли на чи­с­лен­ні за­пи­тан­ня при­су­т­ніх. На за­кін­чен­ня ке­рі­в­ни­ц­т­во на­шо­го ра­йо­ну та іно­зе­м­ні го­с­ті об­мі­ня­ли­ся по­да­ру­н­ка­ми на зга­д­ку.


Цьо­го дня го­с­ті з Поль­щі озна­йо­ми­лись з ро­бо­тою ра­йон­но­го Бу­ди­н­ку ку­ль­ту­ри, ра­йон­ної ди­тя­чо-­юна­ць­кої спор­ти­в­ної шко­ли, центра­ль­ної ра­йон­ної лі­ка­р­ні, ра­йон­но­го ме­ди­ч­но­го центру пе­р­вин­ної ме­ди­ко-­са­ні­та­р­ної до­по­мо­ги, ко­с­те­лу Ма­те­рі Бо­жої Не­устан­ної До­по­мо­ги.

Крім цьо­го, для го­с­тей бу­ло про­ве­де­но ек­с­ку­р­сію-­ог­ляд по Му­ро­ва­но­ку­ри­ло­ве­ць­кій са­на­то­р­ній шко­лі-­ін­те­р­нат. В дру­гій по­ло­ви­ні дня  во­ни по­бу­ва­ли на те­ри­то­рії Ко­тю­жа­нів­сь­кої сіль­сь­кої ра­ди, де зу­стрі­ли­ся з сіль­сь­ким го­ло­вою Миколою Ар­на­у­том, озна­йо­ми­ли­ся з ро­бо­тою за­кла­дів со­ці­а­ль­но-­ку­ль­ту­р­ної сфе­ри те­ри­то­рі­а­ль­ної гро­ма­ди, ві­д­ві­да­ли спец­шко­лу-­ін­те­р­нат для ді­тей з ва­да­ми фі­зи­ч­но­го і ро­зу­мо­во­го ро­з­ви­т­ку.

  Сектор з питань внутрішньої політики райдержадміністрації

Переглядів: 723 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz