Четвер, 28.03.2024, 14:56



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2016 » Січень » 22 » Cемінар-навчання з селищним, сільськими головами, секретарями селищної та сільських рад району
16:24
Cемінар-навчання з селищним, сільськими головами, секретарями селищної та сільських рад району

21 січня 2016 року в залі засідань РДА під керівництвом голови райдержадміністрації Ладана С.В. відбувся семінар-навчання з селищним, сільськими головами, секретарями селищної та сільських рад району. Участь в семінарі взяли начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області – Круголь Юрій Васильович, працівники Мурованокуриловецького районного управління юстиції, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації. На порядок денний було винесено наступні питання:

1. Про першочергові заходи щодо децентралізації повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу.

2. Про зміни до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме   майно та їх обтяжень».

3. Про зміни в законодавстві у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

4. Про порядок проходження уповноваженими посадовими особами органу місцевого самоврядування стажування в державній нотаріальній конторі або у приватного нотаріуса з питань оформлення спадкових прав.

5. Про проведення перевірки посадових осіб органів місцевого самоврядування району відповідно до Закону України «Про очищення влади» та плану проведення перевірок, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року №1025-р.

6. Про порядок проведення оповіщення військовозобов’язаних та проведення роботи по залученню на військову службу по контракту.

По першому питанні інформував начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області – Круголь Юрій Васильович, який наголосив на важливості оперативного та відповідального вирішення питання, що стосується передачі функцій державних реєстраторів бізнесу та речових прав на нерухоме майно від органів юстиції до органів місцевого самоврядування.

Про нововведення в сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень інформувала Гавриш Маріна Віталіївна - головний спеціаліст районного управління юстиції.

Державний реєстратор юридичних та фізичних осіб-підприємців Прудиус Лариса Василівна довела до відома учасників семінару інформацію щодо державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у зв’язку зі змінами в законодавстві.

По четвертому питанні доповідала Доля Тетяна Іванівна - приватний нотаріус Мурованокуриловецького нотаріального округу.

Про порядок проведення перевірки посадових осіб органів місцевого самоврядування району відповідно до Закону України «Про очищення влади» доповідала Каландей Інна Степанівна - головний спеціаліст-юрисконсульт відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності ради.

На необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед жителів територіальних громад району щодо залучення на військову службу по контракту зупинився т.в.о. військового комісара районного військового комісаріату Чорний Юрій Петрович.

Підсумки семінару підвів голова районної державної адміністрації Ладан Сергій Вікторович.

 

                              

Переглядів: 433 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz