П`ятниця, 19.04.2024, 06:54



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Червень » 9 » Діти - наше майбутнє!
10:26
Діти - наше майбутнє!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це повинні відповідати дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.    

З метою захисту прав та інтересів дітей та з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей за участю заступника голови райдержадміністрації Козачишена Валерія Петровича та служби у справах дітей РДА, спільно з відділом у справах сім’ї, дітей та молоді РДА,  05.06.2015 організовано поїздку у м. Вінниця для дітей, батьки яких мобілізовані та демобілізовані із зони проведення АТО, в ході поїздки для дітей було проведено екскурсію на фабрику «РОШЕН», де  діти на власні очі побачили процес виготовлення цукерок та отримали солодкі подарунки. Потім переглянули на світло-музичному плавучому фонтані «РОШЕН»  шоу-програму  з використанням музики відомих композиторів сучасності та класики. Також діти провели гарно час у зоні відпочинку та   ігровому майданчику на набережній. Діти залишилися дуже задоволені поїздкою.

Також комісією у складі працівників служби у справах дітей РДА та районним центром соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді було відвідано за місцем проживання дітей, батьки яких демобілізовані із зони проведення АТО. З батьками проведено бесіду щодо з’ясування потреб сім’ї та шляхи їх вирішення.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Ми всім їм бажаємо щастя, усім: і чужим і своїм, і щасливим і нещасним, і радісним і сумним, і багатим і бідним. Давайте будемо пам’ятати, що допомагаємо дітям ставати людьми. А тим, ким вони стануть, залежить і від нас. 

                

Переглядів: 435 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz