П`ятниця, 26.04.2024, 08:43



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Листопад » 9 » Футбол. УСПІШНО ЗАВЕРШИЛИ ПЕРШЕ КОЛО
11:35
Футбол. УСПІШНО ЗАВЕРШИЛИ ПЕРШЕ КОЛО

6 листопада на стадіоні райцентру відбулась завершальна гра чемпіонату області з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Команда гравців 2001-2002 р. н. під керівництвом тренера Анатолія Козака здобула перемогу над однолітками з Могилів-Подільського району з рахунком 1:0. Єдиний гол у цій зустрічі забив Назар Жук, реалізувавши 11- метровий удар. На зимову перерву наша команда вийшла на третьому місці серед 9 команд-учасниць чемпіонату.

Також завершили перше коло і дорослі футболісти. Так, команда «Колос» з Мурованих Куриловець на виїзді зіграла у бойову нічию 2:2 з ФК «Бар» (у нас відзначились голами Володимир Мороз та Олег Боржемський). За набраними очками мурованокуриловецькі футболісти йдуть на четвертому місці серед 14 команд. Значно гірше складається сезон для команди «Бонас» з Лучинчика. В останній грі вона вдома поступилась лідеру чемпіонату команді Бершаді з рахунком 0:3 і посідає 11 місце в турнірній таблиці. Оскільки всі команди досить щільно розташовані за набраними очками, то лучинчиківським футболістам достатньо перемогти в наступному матчі, щоб піднятися на 7 місце.

8 листопада у Вінниці відбувся футбольний турнір серед ветеранів фізкультурно-спортивного товариства «Колос», в якому взяла участь збірна нашого району. На майданчику з малого футболу нагадали всім про свою футбольну майстерність ветерани «Колоса» з Мурованих Куриловець Анатолій Ціона, Володимир Жук, Юрій Войтко, Тарас Кубов, Володимир Колісніченко, Радислав Каландей та Ігор Третяк. Спонсорами команди стали Танас Міщишин, Юрій Войтко та Дмитро Денисюк. У підсумку було досягнуто непоганого результату. Так, у своїй групі наші ветерани переграли команди Бершаді з рахунком 4:0, Немирова – 4:2, а також розійшлися нульовою нічиєю з тульчинськими футболістами. У фіналі нашим землякам не вдалося перемогти і вони поступилися суперникам з Могилева-Подільського з рахунком 1:3. За зайняте друге місце на цьому турнірі ветеранів Мурованокуриловецького «Колоса» було нагороджено пам’ятним кубком, медалями та грамотами. 

 

                                     

Переглядів: 514 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz