Вівторок, 16.04.2024, 06:27



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Глава держави привітав переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013»
08:33
Глава держави привітав переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013»

Напередодні Дня працівників освіти Президент України Віктор Янукович привітав переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013».

«Я хотів би щиро привітати вас з наступаючим святом і з перемогою на всеукраїнському конкурсі «Учитель року - 2013». Ви стали лідерами цього конкурсу, це означає, що ви кращі», - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з переможцями конкурсу.

День вчителя є всенародним святом, підкреслив Глава держави.

«Всі наші вчителі кращі з кращих. Ми все життя їм вдячні за те, що вони нам почали розкривати цей світ, який він є, - світ знань. Вони кожному з нас своєю працею закладали фундамент наших майбутніх перемог у житті, а в кожного перемоги були, є, ще й будуть», - сказав Віктор Янукович.

Президент вручив державні нагороди переможцям всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013».

Учасники зустрічі, у свою чергу, подякували Главі держави за увагу до професії вчителя.

Так, викладач російської мови та літератури Запорізького багатопрофільного ліцею «Перспектива» Тетяна Єпіхіна сказала: «Я вдячна долі, що це мій шлях - шлях вчителя. Я вдячна за сьогоднішній день, тому що саме сьогодні, отримуючи нагороду з рук Президента, я зрозуміла, що зробила в житті правильний вибір. Я пишаюся своїми дітьми, своєю професією і пишаюся країною, в якій живу».

Учителька французької мови Житомирської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 Олена Лисянюк зазначила, що такі відзнаки є високою оцінкою роботи та зусиль вчителів. «Ми відчуваємо, що зусилля, які ми докладаємо щодня, приходячи до класу, оцінено. В такий момент переповнюють почуття гордості. Якщо у країні на найвищому рівні турбуються про освіту, то це нас, простих вчителів, стимулює до нових звершень», - сказала вона.

Учителька музичного мистецтва комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради» Марина Приходько зауважила, що їй приємно відчувати себе переможницею саме в Рік дитячої творчості в Україні. «Від імені всіх вчителів хочу подякувати дітям. Адже якби не було їх, таких різних - сумних, веселих, розумних, спокійних, - то не було б і нас, таких вчителів», - сказала вона.

На переконання учителя інформатики комунального закладу освіти «Навчально-виховний комплекс №100 «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів - ліцей» Дніпропетровської міської ради Євгена Мотурнака, за підтримки влади професія учителя має майбутнє. «У мене є мрія - жити у державі, де люди найосвіченіші, найперспективніші, де молодь знає, для чого вона вчиться, і потім усе життя проносить ті знання, які ми намагаємося їм дати. Якщо є така підтримка - адже сьогодні нас вітав особисто Президент країни, - вважаю, що є майбутнє нашої країни, цієї професії. І найголовніше - є майбутнє в наших дітей, яких ми вчимо», - підкреслив він.

Як наголосив учитель фізики Севастопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №39 Роман Валентюк, він гордий бути учителем. «Служимо народній освіті України», - сказав він.

Переглядів: 448 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz