Субота, 20.04.2024, 14:16



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Грудень » 4 » ІВАН СПОРИШ ПРО СВІЙ ВІЗИТ В МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОН
10:09
ІВАН СПОРИШ ПРО СВІЙ ВІЗИТ В МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОН

Минулого вівторка в нашому районі побував народний депутат України Іван Спориш. В інтерв’ю для районної газети він розповів про свою діяльність.

- Іване Дмитровичу, яка основна мета вашого візиту?

По мірі можливості я завжди приїджаю в район, який є частиною мого виборчого округу. Сьогодні я мав можливість зустрітися з сільськими головами, поспілкуватися з ними з питань, які хвилюють жителів територіальних громад. Висловив своє бачення щодо реформи місцевого самоврядування. Сільські голови повинні планувати розвиток своїх територіальних громад.  Розповів про роботу Верховної Ради.

- Ви провели особистий прийом громадян. З якими питаннями зверталися люди? 

На прийомі, який я провів з депутатом обласної ради Петром Струсевичем побували більше 15 чоловік. В основному це були прохання про надання допомоги на лікування. Піднімалися питання роботи правоохоронних органів, водопостачання, ремонту містків, цін на молоко, оформлення спадщини. Кожне звернення не залишиться без уваги. По можливості всім буде надана матеріальна допомога та консультації з питань, які хвилювали людей. Цього ж дня я побував у Вищеольчедаївській територіальній громаді, де зустрівся з сільським головою Тетяною Квятковською та педколективом місцевої школи. Був присутній на уроці в першокласників.

- Іване Дмитровичу ви аграрій. Як вам працюється у Верховній раді?

Для мене ця робота не нова. Я обирався п’ять скликань депутатом обласної ради. Мені виборці висловили велику довіру і я буду слугувати їм.

- Чи пропускаєте засідання Верховної Ради?

Кожен може зайти на сайт Верховної Ради і перевірити мої відвідування, поцікавитися в яких комісіях я працюю, над якими законопроектами, як голосую. Я входжу в десятку народних депутатів, які постійно присутні на засіданнях Верховної Ради, роблю все для того, щоб чесно відпрацювати 4700 гривень, які отримую.

- Що ви можете сказати відносно зняття депутатської недоторканості?

В теперішній Верховній Раді дуже багато популізму. Кожен депутат повинен відповідати за свої вчинки, тому депутатська недоторканість повинна бути знята. Це моя позиція з перших днів роботи в Верховній Раді.

- Яка ваша думка відносно коаліції в Верховній Раді?

Якщо такі фракції як «Самопоміч» і «Батьківщина» будуть думати за Україну, а не займатися популізмом, то коаліція збережеться. Нам потрібна консолідація, щоб приймати виважені рішення, щоб настав швидше  мир на сході. Я переконаний, як тільки закінчиться війна, Україна зробить не один крок вперед.

Бажаю жителям району бути оптимістами, вірити в краще майбутнє нашої країни, захищати її територіальну цілісність. Рано чи пізно ми побачимо великі зрушення. Напередодні Дня місцевого самоврядування бажаю реалізації всіх планів і задумів у кожній територіальній громаді. Нехай всім нам живеться краще. 

Переглядів: 319 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz