Четвер, 28.03.2024, 12:01



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 9 » Кількість переселенців на Мурованокуриловеччині зростає
08:33
Кількість переселенців на Мурованокуриловеччині зростає

         В управлінні Пенсійного фонду України у Мурованокуриловецькому районі забезпечується позачерговий прийом та обслуговування такої категорії громадян , як пенсіонери, котрі виїхали з тимчасово окупованої території. Невідкладно направляються запити для отримання електронної пенсійної справи до пенсійної установи, де особа перебуває на обліку, та проводиться переведення виплати пенсії за новим місцем проживанням.         Для оперативного забезпечення виплати пенсій громадянам, які вимушені переселитися з Донецької та Луганської областей, Пенсійним фондом України максимально спрощено порядок переведення пенсійних справ до інших регіонів.          Взяття на облік пенсіонерів та забезпечення виплати їм пенсій здійснюється за новим місцем перебування або проживання лише за їх заявою та за матеріалами електронної пенсійної справи.

          Прослідковується тенденція до збільшення пенсіонерів-переселенців, про що поінформувала начальник управління Пенсійного фонду району Тетяна Реморова. Якщо місяць тому  в управлінні було взято на облік одну особу, то станом на 8 вересня поточного року  за переведенням таких справ до нашого управління звернулося вже 35 жителів східних областей, в т.ч. 21 пенсіонер з Донецької області та 14 пенсіонерів – з Луганської.

           Оперативне вирішення питання їх пенсійного забезпечення, надання роз’яснень, насамперед, щодо порядку запиту пенсійних справ, отримання пенсій за поточний місяць перебувають на щоденному особистому контролі начальника управління Т.Реморової. На сьогодні 15 із них  уже виплачується пенсія відповідно до графіка за місцем тимчасового проживання на території нашого району, решті вона буде виплачена відразу ж після надходження електронних пенсійних справ.

           Окрім офіційно зареєстрованих тимчасових переселенців, є люди, котрі поселяються у своїх родичів й не звертаються до управління за допомогою. Тому, як наголосила Т.Реморова, з такими людьми слід налагодити контакти. Адже серед них можуть бути пенсіонери, інваліди, яким належать відповідні виплати.

          Нагадаємо, для надання всебічної допомоги та консультацій в управлінні ПФУ у Мурованокуриловецькому районі (вул..Леніна,141, перший поверх) щоденно працює громадська приймальня за принципом «єдиного вікна»  Пн.-Чт. з 8.30 до 12.00, з 13.00 до 16.00

                                  Пт. З 8.30 до 12.00, з 13.00 до 15.00

    Пресслужба управління ПФУ у Мурованокуриловецькому районі

Переглядів: 423 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz