П`ятниця, 29.03.2024, 12:02



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Вересень » 27 » Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана
16:15
Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана

Шановні ветерани та люди поважного віку!

З приходом золотої осені в Україні відзначається день осені життя – Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана.

              Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина, кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам, адже Ви найбільше потребуєте нашої допомоги, нашої уваги.

              Це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для старшого покоління, щоб ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

              Турбота  про людей  похилого віку є головним  змістом  діяльності працівників  управління Пенсійного  фонду  України у Мурованокуриловецькому районі, які  повсякденно    забезпечують пенсіонерам         вчасні та в повному обсязі виплати пенсій і грошових допомог, високий рівень обслуговування громадян похилого віку.

              На даний час в управлінні обліковується 9886 пенсіонерів, з них 83 % проживають в сільській місцевості.

              В загальній чисельності пенсіонерів - 85 інвалідів війни, 210 вдів, 58 учасників бойових дій, 1290 учасників війни, 3749 дітей війни.

              На сьогодні для своєчасної виплати пенсій управлінню щомісячно необхідно майже 11,0 млн.грн., що на 1 млн.грн. більше, ніж на початок року. Підвищенню пенсійних виплат суттєво сприяли 4 масових перерахунки пенсій, проведених з початку року, відповідно до Закону України „Про Державний бюджет України на 2012 рік” у  зв”язку з підвищенням прожиткового мінімуму  для осіб, які втратили працездатність. До кінця року буде проведено ще один такий перерахунок пенсій в автоматичному режимі  з 1 грудня.

             З 1 березня поточного року згідно ст.42 ЗУ "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” були підвищені пенсії на коефіцієнт, який відповідає не менше 20% темпів зростання середньої заробітної плати в Україні в порівнянні з попереднім роком.

             Наймасштабнішим був,безумовно,перерахунок пенсій, що відбувся з 1 травня на виконання соціальних ініціатив Президента України, відповідно до постанови КМУ № 327 "Про підвищення рівня соціального захисту населення”. 9247 осіб, або 98,4 % одержувачів пенсій нашого району отримали підвищення в середньому 113 грн.82 коп. Відбулося підвищення доплати до пенсії для членів сімей померлих інвалідів війни, які не одружилися вдруге з 28% до 42% прожиткового мінімуму для осіб,що втратили працездатність.Учасникам війни  збільшено розмір підвищення до пенсії на 5% від прожиткового мінімуму.

             Це лише частка  проведеної роботи управління Пенсійного фонду з реалізації програм Президента та Уряду для підвищення рівня пенсійного забезпечення. Хочу запевнити, що працівники управління і надалі будуть працювати так, щоб Ви щоденно відчували повагу і турботу,мали гідний рівень життя та не втрачали суспільної активності.

             В цей день хочу Вам побажати здоров’я, довголіття, миру, стабільності,щоденного відчуття піклування з боку дітей, онуків, і, звичайно ж, держави. Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що Ви робите, повертається сторицею!

З повагою,

начальник управління ПФУ у

Мурованокуриловецькому районі                                                         Т.С.Реморова

Переглядів: 737 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz