Субота, 20.04.2024, 14:11



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Червень » 16 » Міжвідомча нарада із залученням суб’єктів соціальної роботи
13:18
Міжвідомча нарада із залученням суб’єктів соціальної роботи

 З метою підготовки працівників районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  до надання якісних соціальних послуг демобілізованим, родинам мобілізованих (добровольців), поранених, загиблих, тих, хто у полоні,  було проведено єдиний методичний день у формі міжвідомчої наради із залученням суб’єктів соціальної роботи за темою: «Соціальний захист учасників антитерористичної операції».

Про порядок надання учасникам АТО статусу учасника бойових дій, виплату одноразової грошової допомоги учасникам антитерористичної операції, сім’ям загиблих розповіла  начальник відділу персоніфікованого обліку та з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Р.М.Левадна. Раїса Миколаївна зупинилася також на пільгах учасникам бойових дій та прирівняним до них, а також розповіла про права членів сімей військовослужбовців, які загинули (пропали безвісти) або померли, на отримання пільг та соціальних гарантій.

Щодо надання допомоги з будівництва житла та проведення капітального ремонту поділився інформацією начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації В. Д.Базишен.

Про те, як іде робота по відведенню земельних ділянок учасникам АТО поінформувала  юрисконсульт відділу Держземагентства у Мурованокуриловецькому районі К.О.Ободовська.

Всім  фахівцям із соціальної роботи ЦСССДМ, спеціалістам служби у справах дітей райдержадміністрації, представникам суб’єктів соціальної роботи було цікаво дізнатися про медичне забезпечення учасників антитерористичної операції з повідомлення  заступника головного лікаря КУ «Мурованокуриловецький центр первинної медико-санітарної допомоги» К.Л.Штефанюка.

На завершення зустрічі учасникам наради було роздано дорожню карту для демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в зоні проведення АТО.

                        

Переглядів: 441 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz