Четвер, 25.04.2024, 12:10



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Січень » 20 » Нарада при голові райдержадміністрації
14:22
Нарада при голові райдержадміністрації

19 січня 2015 року під керівництвом голови райдержадміністрації С.В. Ладана відбулось засідання щотижневої оперативної наради, на якій він поінормував, про події минулого тижня та поставив завдання на поточний.
Зокрема, 13 січня проведено засідання колегії райдержадміністрації, на якій розглянуті питання проекту Програми соціального і економічного розвитку Мурованокуриловецького району на 2015 рік та проекту районного бюджету на 2015 рік.
16 січня Сергій Вікторович взяв участь в засіданні колегії облдержадміністрації, що пройшла в закритому режимі 
під головуванням керівника Вінниччини Анатолія Олійника, за участі голови обласної Ради Сергія Свитка, в.о. Вінницького міського голови Сергія Моргунова, заступників голови обласної державної адміністрації, керівників районів та міст області, очільників силових структур регіону, військових комісарів обласного, районних та міських військових комісаріатів, а також керівників окремих департаментів ОДА. Під час засідання учасники колегії, згідно з визначеним порядком денним, розглянули питання щодо підсумків проведення І-ІІІ черг часткової мобілізації та організацію підготовки до наступної мобілізаційної хвилі, заслухали аналіз проведення медичних оглядів військовозобов’язаних під час перших трьох черг часткової мобілізації на території області, а також розглянули позицію щодо фінансування медичних закладів регіону вторинного рівня, на базі яких забезпечується медогляд призовників.
Також голова РДА зазначив, що починаючи з 21 січня відбудуться сесії селищної та сільських рад району, на яких розглядатимуться питання місцевих бюджетів. Проблемними є місцеві бюджети по трьох сільських радах. А тому можливе виникнення потреби об’єднання сільських рад на добровільній основі. .
21 січня в районі заплановано проведення урочистостей з нагоди Дня Соборності України та благодійного концерта співака та композитора, заслуженого артиста України Станіслава Городинського за підтримки депутата обласної ради Володимира Іжевського. Кошти, зібрані під час відзначення Дня Соборності України будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО.
Під час наради Мурованокуриловецький селищний голова Цибульська Г.М. проінформувала про вжиті заходи щодо перегляду тарифів на водопостачання та водовідведення з приведенням їх у відповідність до фактично обґрунтованих витрат та забезпечення поточного розрахунку за спожиту електроенергію. 
Про ситуацію щодо безперебійного забезпечення життєдіяльності населення району в окремих галузях доповіли начальник відділу освіти Багрій П.В., начальник фінансового управління Власова Г.М., головний лікар КУ "Мурованокуриловецькоа лікарня планового лікування" Олійник М.В.та головний лікар Центру ПМСД Сидоренко Л.Г., начальник відділу культури та туризму Веклюк В.М. 
В оперативній нараді також взяв участь та виступив голова районної ради Кубов Т.Г. 
За результатами проведеної наради дано відповідні доручення.

Переглядів: 514 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz