П`ятниця, 29.03.2024, 07:56



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Березень » 11 » Нарада з селищним та сільськими головами та бухгалтерами сільських рад
16:24
Нарада з селищним та сільськими головами та бухгалтерами сільських рад

5 березня 2015 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада селищного та сільських голів, бухгалтерів селищної та сільських рад. В роботі наради взяв участь та виступив в.о. начальника Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Осадчук Ігор Степанович. Проводив нараду голова райдержадміністрації Ладан С.В. На порядок денний виносилося 3 питання:

- про виконання бюджету району відповідно до Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформування міжбюджетних відносин»;

- про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району;

- про виконання доручення голови райдержадміністрації з питань цивільного захисту. Проведення інвентаризації захисних споруд комунальної власності.

По першому питанню доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М., співдоповідали начальник управління Пенсійного фонду України у Мурованокуриловецькому районі Реморова Т.С. та в.о. начальника відділу Держземагенства у Мурованокуриловецькому районі Варгоцький В.О. Галина Михайлівна доповіла, що до бюджету району за січень-лютий 2015 року надійшло доходів в сумі 17458,9 тис. грн., а до загального фонду власних доходів надійшло 3225,0 тис. грн. Із 24 сільських бюджетів, 1 селищного та районного бюджету уточнені показники по власних і закріплених доходах за 2 місяці 2015 року виконали всі ради. По 13 доходах джерел план виконано. Зупинилася на питаннях податку на майно, по платі за землю та інші. З 2015 року запроваджено новий податок, який належить до державних податків – акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, а також на питаннях видатків. На протязі звітного періоду виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери проводилася своєчасно і станом на 1 березня 2015 року простроченої кредиторської заборгованості по заробітній платі з нарахуванням немає. Тетяна Семенівна Реморова доповіла про законодавчі зміни у пенсійній системі з 1 січня 2015 року. Вона наголосила, що Верховною Радою прийнято низку законів, що регулюють питання бюджетного, податкового, пенсійного та іншого законодавства. Ухвалені зміни мають значний вплив і на розвиток пенсійної системи.

Вадим Олександрович Варгоцький зупинився на питаннях земель запасу, резервного фонду та земель під водними об’єктами.

По питанню організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району виступив начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Базишен В.Д. Він довів до відома присутніх розпорядження голови райдержадміністрації по благоустрою населених пунктів району та план заходів. Василь Дмитрович наголосив, що буде проведено 2 суботники 4 та 25 квітня 2015 року.

По третьому питанню порядку денного виступив начальник цивільного захисту райдержадміністрації Кривов’язий В.А. Володимир Андрійович зупинився на питаннях цивільного захисту та проведення інвентаризації захисних споруд комунальної власності. Він доповів, що в селищній та сільських радах працюють консультативні пункти з питань цивільного захисту та створені стенди на яких розміщується вся необхідна інформація. Призначені відповідальні за роботу пунктів. Наголосив сільським головам, що режим підвищеної готовності діє і потрібно продовжувати роботу по утримуванню захисних споруд в належному стані. На території району знаходиться 14 захисних споруд цивільного захисту. На засіданні комісії ТЕБ та НС запропоновано звернутися до селищного і сільських голів на території яких розміщені дані споруди допомогти у вирішенні питання інвентаризації.

        

Переглядів: 511 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz