П`ятниця, 29.03.2024, 02:57



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Травень » 14 » НАШІ ФУТБОЛІСТИ – ПЕРЕМОЖЦІ «ШКІРЯНОГО М’ЯЧА»
16:44
НАШІ ФУТБОЛІСТИ – ПЕРЕМОЖЦІ «ШКІРЯНОГО М’ЯЧА»

Нещодавно відбулися чергові змагання з футболу «Шкіряний м’яч». Як і в минулі роки, в них взяла участь команда Мурованих Куриловець, в яку увійшли юніори 2002 року народження та молодші. Готувалися вони до цього престижного турніру під керівництвом тренера районної ДЮСШ Анатолія Івановича Козака.

Стартували наші юні земляки на рідному для себе стадіоні райцентру, де приймали команду однолітків з міста Вінниці. Поєдинок пройшов у непоступливій боротьбі, в якій основний час закінчився з рахунком 1:1. У серії післяматчевих однадцятиметрових ударів юні курилівчани виявились влучнішими за вінничан: на три їх точних удари з позначки гості спромоглися відповісти лише одним влучним пострілом. Таким чином команда Мурованих Куриловець виборола право на участь у фінальних обласних змаганнях «Шкіряний м’яч».

Фінальні змагання, що відбулися в Сутисках Тиврівського району, виявились цікавими і, головне, успішними для наших земляків. У своїй групі вони заслужено посіли перше місце, зігравши унічию 1:1 з однолітками із Погребища та перемігши Тульчинських футболістів з рахунком 2:1. Хоч у фінальному поєдинку з вінницькою командою «Спартак» курилівчани поступилися, але й друге місце на змаганнях «Шкіряний м’яч» стало для них беззаперечним досягненням. Більше того, за підсумками цих змагань було визначено і переможця змагань «Золотий колосок» і як представник сільської місцевосці Мурованокуриловецька команда здобула право представляти нашу область на Всеукраїнських змаганнях серед сільських команд, які відбудуться цього року в місті Скадовськ.  У підсумку команду Мурованих Куриловець було нагороджено двома кубками, медалями та грамотами.  Як розповів начальник відділу у справах фізичної культури та спорту Володимир Жук, за останні десять років перемога на змаганнях «Шкіряний м’яч» та «Золотий колосок» – найбільший успіх наших юних футболістів, з чим ми їх і вітаємо.

Переглядів: 492 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz