П`ятниця, 19.04.2024, 20:59



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 26 » НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ, ВЕТЕРАНИ
12:17
НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ, ВЕТЕРАНИ
У п’ятницю в Мурованих Курилівцях відбулись урочисті заходи з нагоди 68-ї річниці визволення району та 25-ї річниці заснування Організації ветеранів України. 
В районній державній адміністрації цього дня відбулось засідання круглого столу, на якому було обговорено проблеми ветеранів та ветеранських організацій району. Відкрив і провів засідання голова районної державної адміністрації Володимир Анікеєнко. В роботі круглого столу взяли участь представники ветеранських організацій, голова районної ради В.А. Гук, селищний та сільські голови, керівники управлінь та відділів РДА, служб та установ району. 
Голова РДА В.М. Анікеєнко привітав присутніх з святом, побажав ветеранам завжди залишатися в строю, здоров’я, довголіття та витримки. Володимир Миколайович розповів про роботу районної влади з соціального захисту людей похилого віку, інвалідів та учасників бойових дій. Як можна було переконатися, сьогодні робиться все можливе, щоб ветерани перебували під опікою та увагою, а їхні потреби і проблеми успішно вирішувались. На громадських засадах голову ветеранської організації району В.С. Макітрука було призначено заступником голови РДА, а керівників селищної і сільських організацій – заступниками селищного і сільських голів. Як розповів у своєму виступі Віктор Семенович, районну організацію ветеранів було створено 14 лютого 1987 року на установчій конференції, а першим її головою обрали Б.А. Модлінського. За цей час організацією проведено велику роботу з підтримки ветеранів і захисту їх прав, над чим активно працювали голови первинних організацій. В.С. Макітрук назвав проблеми, які сьогодні турбують ветеранів, а інваліди війни А.В. Шевчук, І.Ф. Мельник, Л.П. Мосендз, ветерани Л.В. Власов, М.Ф. Мельник та інші задали запитання, які торкалися пенсійного забезпечення та соціального захисту. Відповіді вони отримали від начальника управління Пенсійного фонду у районі Т.С. Реморової та начальника управління праці та соціального населення РДА Т.І. Войтенко.
З нагоди свята присутнім керівникам ветеранських організацій району було вручено «Книгу пам’яті», де розповідається про наших земляків – учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни. 
По завершенні круглого столу відбувся мітинг-реквієм біля Меморіалу слави. До присутніх звернувся голова РДА В.М. Анікенко, який закликав берегти пам’ять про героїв найстрашнішої в історії людства війни. Від імені ветеранів виступив А.В. Шевчук з Котюжан, від молодого покоління – Мирослава Власова. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання, а до підніжжя Меморіалу поклали квіти. 
Володимир Сауляк


Переглядів: 614 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz