Четвер, 25.04.2024, 19:35



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2011 » Червень » 2 » Новини 1 червня 2011 року
10:42
Новини 1 червня 2011 року
1 червня 2011 року в залі засідань Мурованокуриловецької райдержадміністрації відбувся семінар з селищним та сільськими головами, секретарями селищної та сільських рад на тему "Про завдання виконкомів селищної та сільських рад по виконанню делегованих повноважень щодо забезпечення законності,правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян.

Також запрошені керівники окремих управлінь, відділів райдержадміністрації, представники районних засобів масової інформації.

Провів семінар голова райдержадміністрації Віктор Зінич. Згідно прядку денного присутніх було ознайомлено з рядом актуальних питань сьогодення. Про мету сьогоднішнього семінару доповів керівник апарату райдержадміністрації Анатолій Боднар. Про відповідність нормативно-правовим актам рішень виконкомів селищної та сільських рад проінформувала Інна Ясінська - головний спеціаліст сектору кадрового та правового забезпечення  апарату райдержадміністрації. Про забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян проінформувала Світлана Деркач - головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації. Про утворення та діяльність адміністративних комісій при виконкомі селищної та сільських рад проінформував Анатолій Боднар керівник апарату райдержадміністрації. Про порядок реєстрації місцевих об’єднань громадян, органів самоорганізації населення проінформувала Діана Пащенко - начальник районного управління юстиції. Про окремі питання державної реєстрації актів цивільного стану прінформувала Світлана Мізірійчук - заступник начальника районного управління юстиції - начальник відділу державного реєстру актів цивільного стану. Голова районної ради Василь Гук зупинився на організації підписки на періодичні видання. Підвів підсумки семінар-наради голова райдержадміністрації Віктор Зінич.

Відразу по закінченню семінару відбулась робоча зустріч з представниками молокозаводів, що заготовляють молоко на території району. На зустріч прибули представники чотирьох заводів і два заготовачі молока – приватні підприємці. В ході зустрічі представникам були пред’явлені великі претензії як з боку посадових осіб райдержадміністрації, так і з боку сільських голів. І якщо з боку керівництва Шаргородського та Могилів-Подільського заводів проводиться певна робота по влаштуванню молокоприймальних пунктів і реєстрації зданого молока кожним молокоздавачем, то представники Жмеринського молокозаводу вкотре "годували" лише обіцянками. На Мурованокуриловецькому молокозаводі проводиться реконструкція, після чого буде проводитися облаштування молокоприймальних пунктів по території району.

Підбиваючи підсумки зустрічі голова райдержадміністрації Віктор Зінич поставив завдання:

1.    Заводи повинні збирати молоко в населення без допомоги посередників.

2.    Всі молокоздавачі повинні бути забезпечені розрахунковими книжками для можливості контролю кількості зданого молока.

3.    Молоко не повинно прийматися з коліс, для чого необхідно облаштовувати молокоприймальні пункти.

4.    Сільські голови повинні проводити роз’яснювальну роботу серед населення у територіальних громадах.

Наступну таку зустріч заплановано провести в липні 2011 року.


За матеріалами сектору внутрішньої політики

Переглядів: 747 | Додав: nico | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz