Четвер, 25.04.2024, 02:49



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2011 » Квітень » 1 » новини 1 квітня 2011 року
16:52
новини 1 квітня 2011 року

1 квітня 2011 року на базі ПОП "Весна" с. Долиняни та СФГ "Стріла" с. Снітків  відбулася нарада-семінар з  керівниками бурякосіючих господарств району.

         В роботі наради взяли участь Зінич В. Г. – голова районної державної адміністрації, Климчук М.С. – директор ТОВ "Беннета" та Власюк М.А. - голова асоціації "Вінницяцукор".

На початку наради голова райдержадміністрації наголосив на питаннях проведення комплексу весняно-польових робіт в районі і звернув особливу увагу на вимоги до розширення площ під посів цукрового буряку. Про хід польових робіт у господарствах району проінформував начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Невлад М.І. Він також зазначив що ряд господарств вже уклали угоди з Моївським цукрозаводом.

Як здійснюється підготовка грунту під посів цукристих, розповів керівник ПОП "Весна" Гуменюк Є.М. Крім цього на прикладі згаданого господарства присутні ознайомились з технологією підживлення озимих культур рідкими мінеральними добривами. У проведенні цих робіт значно допомагає навігаційна система GPS. Роз’яснення щодо підготовки грунту під посів буряків та закриття вологи дали Власюк М.А. та агроном Моївського цукрозаводу Підосичний В.В. З ринком засобів захисту рослин ознайомив Климчук М.С.

Далі учасники семінару побували на полях СФГ "Стріла", де ознайомились із особливостями посіву цукристих в цьому господарстві. Керівник агро формування Гора В.В. та головний агроном Григораш І.В. розповіли присутнім про весь комплекс весняно-польових робіт.

Підсумував роботу семінару голова райдержадміністрації Зінич В.Г.


В залі засідань райдержадміністрації відбулось навчання працівників апарату, управлінь, відділів та служб райдержадміністрації. Завідувач сектору кадрового та правового забезпечення апарату райдержадміністрації Олена Жуковська проінформувала присутніх щодо декларування доходів державних службовців.

"Своєчасність та достовірність основний принцип декларування" – підсумувала навчання заступник голови райдержадміністрації Тетяна Тарановська.


За матеріалами сектору внутрішньої політики

Переглядів: 739 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz