Вівторок, 23.04.2024, 12:56



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2011 » Червень » 17 » Обмінний концерт
15:19
Обмінний концерт

16 червня 2011 року в районному будинку культури м. Могилева-Подільського в рамках відзначення 20-ї річниці незалежності України відбувся обмінний концерт аматорських колективів художньої самодіяльності Мурованокуриловецького району.

На концерті були присутні  заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Сергій Гарбулинський, директор обласного центру народної творчості Тетяна Цвігун, голова Могилів-Подільської райдержадміністрації Микола Гоцуляк, голова Могилів-Подільської районної ради Олег Антонюк та міський голова Петро Бровко.


"Найцінніший скарб Мурованокуриловецького району – це працелюбні люди, які своєю повсякденною працею звеличують наш район в Україні і за її межами" - так в своєму вітанні охарактеризував наш район голова райдержадміністрації Віктор Зінич. В роки Великої Вітчизняної війни Феодосій Іванович Горенчук з Петриман та Георгій Герасимович Бондар з Лучинця удостоєні найвищої державної нагороди Героя Радянського Союзу, за трудовий подвиг в мирний час звання Героя Соціалістичної Праці отримала доярка з Білян Марія Степанівна Касько. Звеличують район наші земляки – заслужений артист України Станіслав Городинський, "журавка з подільського краю" поетеса Ганна Чубач, відомий художник Федір Коновалюк і багато-багато інших. Серед аматорських колективів вокально-хорового жанру в районі працює 9 колективів, що носять звання "народного", більше 100 майстрів народної творчості. Свої вітання присутнім висловив і голова районної ради Василь Гук. Почесним гостям було вручено картини з мальовничими пейзажами Мурованокуриловеччини.


Сам концерт захопив увагу глядачів. Зачарували своїм співом солісти-вокалісти Леся Король та Анатолій Драганюк, народні аматорські колективи "Млинівські молодиці" та "Площаночка" з Плоского, "Немерченка" з Немерчого, "Калина" з Бантина, "Рівненські козаки" з Рівного, "Дивосвіт" з Наддністрянського, "Жартівниці" та "Горлиця" з райцентру, хор працівників культури району та ансамбль народних музик районного будинку культури.


Під оплески глядачів демонстрували запальні таночки ансамбль народного танцю "Каблучок", дитячі зразкові колективи "Лілея" та "Грація". Завершальну пісню виконав заслужений артист України Станіслав Городянський та всі учасники концерту.  Дане дійство тільки підтвердило сказане головою райдержадміністрації Віктором Зіничом – Мурованокурилівчани вміють гарно працювати, але й вміють гарно відпочивати.


За інформацією сектору внутрішньої політики

Переглядів: 907 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz