Субота, 20.04.2024, 01:05



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Оперативна нарада
17:11
Оперативна нарада

     На­с­лід­ки скла­д­них по­го­д­них умов пе­ре­бу­ва­ють під ко­н­т­ро­лем. Про це за­сві­д­чи­ла опе­ра­ти­в­на на­ра­да, яку про­вів го­лова РДА В.М. Ані­ке­є­н­ко.

     Го­ло­в­ний спе­ці­а­ліст від­ді­лу ар­хі­те­к­ту­ри і мі­с­то­бу­ду­ван­ня РДА С.В. Скляр ін­фо­р­му­вав про план дій що­до пі­д­го­то­в­ки до ве­с­ня­но­го па­во­д­ку. Як ро­з­по­вів ди­ре­к­тор фі­лії „Райа­в­то­дор” В.П. Гри­гу­лець, ро­з­чи­ще­но 960 кі­ло­ме­т­рів до­ріг, на їх пі­д­си­пан­ні ви­ко­ри­с­та­но 170 ку­бів пі­с­ко­во-­со­ля­ної су­мі­ші. Сьо­го­д­ні пра­цю­ють над ро­з­ши­рен­ням про­ї­ж­джої ча­с­ти­ни до­ріг у зв’я­з­ку з мо­ж­ли­ви­ми сні­го­па­да­ми. Як по­ві­до­ми­ла го­ло­ва рай­с­по­жи­в­с­пі­л­ки Г.Я. Ні­жин­сь­ка, пе­ре­бо­їв із за­ве­зен­ням хлі­ба в се­ла ра­йо­ну не­має. За­сту­п­ник на­ча­ль­ни­ка від­ді­лу осві­ти РДА Є.Ф. Чернелівська ін­фо­р­му­ва­ла, що з 14 лю­то­го бу­де ві­д­но­в­ле­но на­вчан­ня в шко­лах. За сло­ва­ми го­ло­в­но­го лі­ка­ря ЦРЛ М.В. Олій­ни­ка лі­ка­р­ня пра­цює у зви­ч­но­му ре­жи­мі. По­с­т­ра­ж­да­лих від хо­ло­ду в ра­йо­ні не­має. Го­ло­в­ний лі­кар РЦ ПМСД Л.Г. Си­до­ре­н­ко за­зна­чи­ла, що всі ам­бу­ла­то­рії та ФА­Пи за­без­пе­че­ні па­ли­вом, а ди­ре­к­тор КУ „Те­ри­то­рі­а­ль­ний центр” В.П. Вой­те­н­ко по­ві­до­мив, що в Михайловецькому ста­ці­о­на­р­но­му від­ді­лен­ні створені всі умови для перебування оди­но­ких при­с­та­рі­лих.

     Се­ли­щ­ний го­ло­ва Г.М. Ци­буль­сь­ка по­ві­до­ми­ла, що від сні­гу ро­з­чи­ще­но прак­ти­ч­но всі ву­ли­ці рай­це­н­т­ру. В ди­тя­чі са­д­ки се­ли­ща за­ве­з­ли ву­гіл­ля. Про­ве­де­но об­сте­жен­ня оди­но­ких при­с­та­рі­лих. Як ін­фо­р­му­ва­ли ке­рі­в­ни­ки ін­ших служб, си­ту­а­ція з скла­д­ни­ми по­го­д­ни­ми умо­ва­ми зна­хо­дить­ся на по­с­тій­но­му ко­н­т­ро­лі. Що­до ста­ну справ в те­ри­то­рі­а­ль­них гро­ма­дах ра­йо­ну, то пе­р­ший за­сту­п­ник го­ло­ви РДА М.Є. Яки­м­цев, який спі­л­ку­ва­в­ся з сіль­сь­ки­ми го­ло­ва­ми, за­зна­чив, що жит­тє­ді­я­ль­ність в се­лах про­хо­дить в но­р­ма­ль­них умо­вах.                    

Переглядів: 676 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz