П`ятниця, 26.04.2024, 11:56



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Липень » 16 » ПОДАРУНОК ДО СВЯТА СЕЛА ЖИТЕЛЯМ ОБУХОВА
13:44
ПОДАРУНОК ДО СВЯТА СЕЛА ЖИТЕЛЯМ ОБУХОВА
15 липня 2012 року свято села в Обухові зібрало на подвір’ї місцевого дитсадка багатьох поважних гостей, жителів громади та дітей. З приємною місією сюди  завітали голова райдержадміністрації Володимир Анікеєнко, голова районної ради Василь Гук, помічник депутата обласної ради І.М. Мовчана Аліна Поліщук та представник фірми «Кряж» Микола Власюк.
 Як зазначив В.М. Анікеєнко, Обухів – одне з сіл нашого району, де спостерігається позитивна динаміка народжуваності, що не може не радувати. Тож  перспективи Обухівського дитячого садка – досить  хороші і вселяють віру і надію на майбутнє. Саме тому владою робиться все можливе, щоб створити всі умови для місцевих дітей, яких в дитсадку – 56.
В минулому році за кошти місцевих спонсорів тут було замінено дах, а нещодавно для потреб дитсадка депутат обласної ради, перший заступник голови ОДА Іван Михайлович Мовчан подарував ігровий майданчик вартістю 11 тисяч гривень, який було відкрито на день села. На дитячому майданчику є гойдалки, гірка, будиночок та інше, що так люблять діти. Крім цього, для потреб дитсадка фірма «Кряж» передала музичний центр. 
З найкращими вітаннями і побажаннями від депутата обласної ради І.М. Мовчана до жителів Обухова звернулась його помічник Аліна Поліщук, яка побажала всім присутнім благополуччя, успіхів в роботі та сімейного затишку. На святі також виступили голова районної ради Василь Гук, Обухівський сільський голова Віктор Мельник, настоятель місцевої церкви протоієрей отець Георгій та спонсори дитячого садка. Слова щирої вдячності за подарунки до свята висловили завідуюча дитячим садком Олена Миколаївна Кондратюк, директор місцевої школи Галина Олексіївна Смага, від імені батьків – Оксана Юхимівна Підпенько. На подвір’ї дитячого садка отець Георгій провів молебень і освятив новенький ігровий майданчик. З щирою радістю і захопленням його заполонили місцеві дітлахи, які відтепер матимуть можливість тут відпочивати і розвиватися.
Продовжилося свято села концертною програмою та відзначенням найбільш шанованих його мешканців. Ведучими на святі були Олена Маланчук та Ілля Завада, в його проведенні допомогли працівники культури з Петрівки Тетяна Цуркановська і Тетяна Січко. Своїми виступами і піснями порадували всіх присутніх Оксана Худа, Інна Мазур, Катерина Кондратюк, Яна Паламарчук, Іванна Войтова та музиканти з села Кукавка Могилів-Подільського району. Подарунки від депутата обласної ради І.М. Мовчана та сільської ради отримали найстарша жителька Марія Никифорівна Кондратюк, якій 22 серпня цього року виповниться 94 роки, наймолодший житель села Денис Бойко, який народився 12 червня цього року, місцева коровайниця Зінаїда Григорівна Царюк, сільський художник Микола Павлович Бабій та іменинники цього дня Володимир Антонович Гавронський, Катерина Борисівна Білик, Юрій Володимирович Поцелуйко, Вікторія Ігорівна Кривенчук та Ігор Васильович Францішко. Всі присутні пригощалися запашним короваєм, смачними варениками з картоплею та вишнями. Великий інтерес викликав розіграш безпрограшної лотереї, яку організували сільська рада, місцеві підприємства та приватні підприємці. Найбільшому щасливчику дістався суперприз – порося. Свято села в Обухові вдалося, а головне – люди отримали задоволення і багато приємних вражень від щирих побажань і  подарунків, з якими до них цього дня приїхало чимало гостей. Особливо раділи місцеві діти, у яких з’явився новий ігровий майданчик. 
Переглядів: 889 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz