Вівторок, 16.04.2024, 09:44



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Вересень » 29 » Працівники культури району завітали до Вінницького військового шпиталю з благодійним концертом
13:51
Працівники культури району завітали до Вінницького військового шпиталю з благодійним концертом

Сьогодні  десятки і сотні тисяч  патріотів нашої  держави знаходяться на воєнній передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність у самих гарячих точках України. Усім солдатам, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей. Усі вони заслуговують Божої ласки, підтримки з боку людей яких захищають, адже своє життя вони віддають за нас, за долю та честь нашої Батьківщини. Для підтримки бойового духу воїнів-учасників АТО 25 вересня працівники культури району завітали до Вінницького військового шпиталю з благодійним концертом, організаторами якого виступили  Мурованокуриловецька РДА, районна рада та відділ  культури і туризму Мурованокуриловецької РДА.

До всіх присутніх учасників АТО зі словами щирої вдячності звернулися голова районної ради Тарас Григорович Кубов та начальник відділу культури і туризму Мурованокуриловецької РДА Валентина Миколаївна Веклюк.

Святковий концерт для воїнів АТО підготували працівники культури району, зокрема Олег та Наталія Литвин, Тетяна Столяр, Ірина Триндовська, Майя Мізяківська, Володимир Саксонов,  тріо у складі Т. Кубова, В. Грицая та С. Грималюка, тріо Рівненського СБК, викладач дитячої музичної школи Леся Король, вокальний ансамбль «Любисток», Дерешівського СБК.

Служба воїна-захисника є найважливішою в теперішньому часі, проте вона б була неможлива без волонтерів. Спонсорську допомогу для учасників АТО надали приватні підприємці нашого району: Стороженко Н. В., Фірманюки Віктор та Володимир, Станківський В. Р.,Струсевич П. П., Айрапетян М. Ш., Білохатнюк В., Вакуляк Ж. М., Кирилюк О., Класонова Л. Г. Працівники культури нашого  району теж долучилися до збору коштів на підтримку учасників АТО , на  які були придбані засоби гігієни, одяг та медичні препарати.   Чимало продуктів харчування передали працівники культури району в військовий шпиталь, зокрема домашню випічку, консервацію, фрукти та овочі.

Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про мужніх захисників нашої держави, учасників АТО писатимуть книги, зніматимуть кінофільми, на прикладах беззавітного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов'язку – стати на захист кордонів держави, коли в цьому є гостра потреба, – виховуватиметься не одне покоління українців. Бо вони – справжні герої, і  саме за це Вам наша людська вдячність і низький уклін. 

            

Переглядів: 386 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz