П`ятниця, 29.03.2024, 02:28



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Липень » 6 » ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ДЕРЕШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ДЕРЖАВНІ АКТИ НА ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ
11:07
ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ДЕРЕШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ДЕРЖАВНІ АКТИ НА ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ
Виїзний прийом громадян в с. Дерешова розпочався з приємної для людей події – вони отримали довгоочікувані державні акти на право власності на земельну ділянку. На врученні цих важливих документів голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко зазначив, що з об’єктивних причин процес видачі дещо затягнувся. Стояли на заваді й бюрократичні перепони. Завдяки обласній владі – голові ОДА М.В. Джизі та його першому заступнику І.М. Мовчану – вдалося прискорити процес оформлення державних актів і люди нарешті отримали те, що належить їм по закону. Від імені жителів села за допомогу у вирішенні згаданої проблеми подякував Дерешівський сільський голова В.П. Семенюк.

 У Дерешові сьогодні проживає 438 громадян, з яких 114 – люди пенсійного віку, 258 – працездатного, а решта – неповнолітні. Із закладів соціальної сфери в селі функціонують ФАП, яким завідує С.В. Мельник, будинок культури та бібліотека, які очолюють Н.О. Колеснік і Т.І. Липецька. Головним завданням тут є покращення умов і в цьому напрямку проводиться відповідна робота.

Під час зустрічі з жителями села порушувались найбільш болючі питання, що хвилюють людей. Відповіді на них вони отримали від голови РДА В.М. Анікеєнка, керівника апарату РДА А.Л. Боднара, сільського голови В.П. Семенюка, керівників ряду районних управлінь та відділів. Зокрема, люди отримали роз’яснення з приводу надання субсидій, нарахування пенсій і доплат дітям війни. З приводу сплати земельного податку, використання місцевих земель, надання їх для ведення особистого селянського господарства теж були надані кваліфіковані відповіді. Йшлося на прийомі і про те, що незабаром будуть знижки на ліки для людей, хворих на гіпертонію, а таких у нашому районі – близько 9 тисяч чоловік. Досить гостро стояло питання забезпечення водопостачанням місцевих жителів, адже у зв’язку з спекою практично у всіх криницях не вистачає води, а робота місцевого водогону бажає бути кращою.

По завершенні прийому громадян голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко ознайомився з умовами в закладах соціальної сфери села. Зокрема, побував у місцевому ФАПі, де за сприяння депутата обласної ради І.М. Мовчана проводяться роботи з проведення проточної води і створення всіх необхідних для людей умов. Така робота сьогодні проводиться у кожному ФАПі в нашому районі.

Переглядів: 638 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz