Вівторок, 16.04.2024, 18:33



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 29 » Про роботу у соціально-економічному блоці за вісім місяців доповіли керівнику Вінниччини всі голови районів
14:27
Про роботу у соціально-економічному блоці за вісім місяців доповіли керівнику Вінниччини всі голови районів

Керівники Жмеринської, Барської, Вінницької, Літинської, Мурованокуриловецької, Тиврівської райдержадміністрацій, заступники очільників Немирівської, Шаргородської райдержадміністрацій та міський голова Жмеринки завершили цикл звітів про соціально-економічний розвиток за вісім місяців поточного року. Ключовим питанням, кущової наради, яка відбулася 26 вересня у м. Жмеринка під головуванням керівника облдержадміністрації Анатолія Олійника, стало стан підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року. У нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, представники силових відомств області і зазначених районів та працівники державної служи з надзвичайних ситуацій.
Учасники зібрання доповіли, як дотримуватися встановлених Урядом лімітів використання газу, про зроблені заходи по енергозбереженню в умовах обмеження постачання природного палива. Також обговорили забезпечення енергоресурсами закладів соціальної сфери . «Виконуючи план економії газу ми взяли на себе зобов’язання перевести 146 об’єктів соціальної сфери області на альтернативні види палива», - наголосив у своєму виступі голова облдержадміністрації Анатолій Олійник, - «І до початку опалювального сезону ми це зробимо». За словами Анатолія Олійника основним завданням на цей опалювальний період є використання газу в рамках встановленого ліміту. 
«Ми повинні чітко усвідомлювати, якщо ми не будемо економити і вийдемо за рамки ліміту, цілком ймовірно, що газу може не вистачити» - підкреслив голова облдержадміністрації. Також він повідомив присутнім, що вже наступного тижня буде відпрацьовано перелік споживачів, які першочергово можуть бути відключені в разі погіршення ситуації. «Всі об’єкти соціальної сфери області поділимо на 4 групи. В разі дефіциту палива ці групи будуть відключатись від опалення» - повідомив Анатолій Олійник. Але за його словами, на об’єктах де цілодобово перебувають люди, де знаходяться діти, або особи з обмеженими фізичними можливостями, при буд-якій ситуації має бути тепло. Окрім питання енергетичної безпеки в рамках зібрання прозвучали про виконання розпорядження голови ОДА щодо організації соціального забезпечення тимчасово переселених громадян зі Сходу нашої країни, покращення стану автомобільних доріг загального та комунального використання.

Переглядів: 414 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz