Субота, 20.04.2024, 10:31



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Програма «Доступне житло» дає можливість кожному жителю області отримати власне помешкання
08:42
Програма «Доступне житло» дає можливість кожному жителю області отримати власне помешкання
 Наголосив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан під час щотижневої апаратної наради. Заслухавши інформацію начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Руслана Слюсаренка про виконання доручення щодо введення в експлуатацію до кінця року в усіх районах та містах обласного значення восьмиквартирного житлового будинку, голова облдержадміністрації зазначив: 

«Вінниччина – одна з лідерів серед регіонів України по будівництву житла. Нині область активно впроваджує соціальні програми Президента України у цій сфері. Особлива увага - будівництву „доступного житла”. Мета програми - допомогти громадянам отримати їх першу квартиру, що є важливих кроком для створення повноцінної сім’ї. Це стало можливим завдяки соціальним ініціативам Президента щодо здешевлення вартості іпотечних кредитів. Дана програма – це вагома допомога з боку влади молодим сім’ям.»
Так, у 25 районах (Козятинський та Хмільницький райони виконують доручення спільно з містами Козятин та Хмільник) та 5 містах обласного значення визначені об’єкти житлового будівництва: реконструкція будівель або здійснення нового будівництва, відведені земельні ділянки, виготовлена землевпорядна документація.
В переважній більшості (а це 23 райони) та містах Козятин і Ладижин розроблена проектно-кошторисна документація на будівництво нових житлових будинків або реконструкції та подальшої добудови незавершених будинків. В Немирівському та Чернівецькому районах ПКД в стадії завершення. 
Окрім того, розпочато нове будівництво житлових будинків та виконано від 5% та до 50% обсягу будівельно-монтажних робіт в Бершадському, Гайсинському, Крижопільському, Липовецькому, Літинському, Могилів-Подільському, Мурованокуриловецькому, Погребищенському, Томашпільському, Тростянецькому, Шаргородському, Ямпільському районах та м.Ладижині. В Барському, Вінницькому, Жмеринському, Калинівському, Оратівському, Піщанському, Теплицькому, Тиврівському, Тульчинському, Чечельницькому районах проводиться добудова незавершеного будівництва та перепрофілювання існуючих будівель під доступне житло.
Найкращий стан будівництва нових 8-ми квартирних житлових будинків наразі в Крижопільському, Томашпільському, Тростянецькому та Шаргородському районах, а реконструкції існуючих будівель під житло за програмою «Власний дім» – у Іллінецькому та Жмеринському районах.
Зокрема, в смт. Крижопіль за дев’ять місяців поточного року проведена вся необхідна робота від відведення земельної ділянки, виготовлення ПКД і до виконання 40% будівельно-монтажних робіт – влаштовані фундаменти та зведено перший поверх двоповерхового 8-ми квартирного будинку по вулиці Радянській.
В м. Іллінці завершено будівельні роботи по 8-ми квартирному житловому будинку по вулиці Леніна. В результаті проведеної реконструкції будівлі ЗОШ №4 під житловий будинок з прибудовами квартири отримають вісім сімей. Наразі отримана декларація про готовність об'єкта до експлуатації та 3 з 8 сімей вже проживають в даному будинку.

Переглядів: 463 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz