П`ятниця, 19.04.2024, 06:28



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Програма «Доступне житло» на території Вінниччини адаптована і має серйозну перспективу
13:04
Програма «Доступне житло» на території Вінниччини адаптована і має серйозну перспективу
 23 жовтня мікрорайон «Академічний», що зводиться у селі Бохоники Вінницького району, поповнився ще однією новобудовою. Знаковим цей день став і для 16 сімей регіону, які в рамках реалізації програми «Доступне житло» отримали тут нові помешкання.

На урочисте відкриття житлового об’єкту завітав голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, аби привітати власників квартир із новосіллям та вручити їм ордери на право власності.
«Сьогоднішнє дійство є підтвердженням тому, що програма «Доступне житло» на території області вже адаптована і має величезну перспективу. І якщо у цьому будинку мікрорайону під зазначену програму виділено 16 квартир, то вже в наступному за визначеним форматом нові помешкання отримають 44 сім’ї, - зазначив у вітальному слові керівник області Іван Мовчан. – І дуже важливо, що, внісши дольовий ресурс на початку року, наші громадяни мають можливість отримати житло ще до його завершення. Такий формат роботи комфортний як для будівельників, так і для людей».
Очільник Вінничини наголосив, що цьогоріч в кожному районі області започаткована практика зведення 8-квартирного будинку, і саме на базі цих об’єктів в регіонах адаптується програма «Доступне житло».

«Якщо люди відчують цю програму, якщо повірять в неї і зрозуміють, що можуть сьогодні скористатися інструментом держави задля вирішення житлового питання, то з кожним місяцем кількість бажаючих долучитися до цього проекту лише зростатиме, - підкреслив Іван Мовчан. – Цьому питанню велику увагу приділяє сьогодні Президент України. Над цим завданням у розрізі кожного регіону області активно працюємо й ми, аби за допомогою програми «Доступне житло» забезпечити помешканням ті категорії населення, яким сьогодні вкрай необхідна допомога держави. А це, в першу чергу, освітяни, медики, працівники бюджетних закладів».
Вітаючи із новосіллям, керівник області побажав власникам нових квартир злагоди, затишку й комфорту. А по завершенню урочистостей - оглянув нові помешкання житлової забудови. 

Переглядів: 507 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz