Субота, 20.04.2024, 09:03



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Січень » 13 » Просимо допомоги!!!
16:14
Просимо допомоги!!!

Дніпродзержинська міська дитяча громадська організація «Сонячний світ» та Дніпропетровська обласна дитяча громадська організація «Правозахисна спілка «Допоможемо дітям» попали в скрутне становище.

З 01.11.2014 р. наші організації виселяють з приміщення за адресою: проспект Маршала Жукова, 7-Б, з причини продажу цього приміщення, як приватної нерухомості, іншому власнику. На нашу думку, причиною виселення може бути активна участь наших організацій у допомозі дітям-сиротам Луганської та Донецької областей у зоні проведення АТО.

Дніпродзержинська міська дитяча громадська організація «Сонячний світ» та Дніпропетровська обласна дитяча громадська організація «Правозахисна спілка «Допоможемо дітям» звернулися до міської влади із проханням посприяти у терміновому придбанні приміщення для наших організацій. Органи міської ради не запишися байдужими та виділили нам приміщення за адресою: проспект Перемоги,28. На жаль, в цьому приміщенні немає світла, води, тепла. Також приміщення потребує капітального ремонту (немає міжкімнатних дверей, вибиті вікна). Зважаючи на те, що наші організації є неприбутковими, звертаємося до Вас із проханням допомогти нам у терміновому вирішенні питання з ремонтом та відновленням водопостачання, енергопостачання та теплопостачання.

Наші дитячі організації протягом останніх 6 місяців активно надають гуманітарну допомогу дітям у зоні проведення антитерористичної операції, дітям з дитячих домів, інтернатів, притулків, реабілітаційних центрів,родини яких оказались в складних життєвих обставинах на Донеччині та Луганщині. Акція «Допомога дітям сходу України. Якщо не ми, то хто?» набула за цей час всеукраїнського масштабу. Допомога у вигляді одягу, продуктів харчування, засобів гігієни, надходить з усіх областей України.

Звертаємося до Вас з надією та проханням надати допомогу нашим організаціям та звернутися до підприємств, установ всіх форм власності та до засобів масової інформації щодо надання благодійної допомоги на відновлення функціювання нашої діяльності.

Переглядів: 493 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz