П`ятниця, 19.04.2024, 09:30



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Лютий » 21 » Проводяться співбесіди з сільськими головами
10:20
Проводяться співбесіди з сільськими головами

     
     Починаючи з минулого тижня, голова РДА В.М. Анікеєнко та голова районної ради В.А. Гук спільно зі своїми заступниками та керівниками окремих служб проводять співбесіди з сільськими головами.
     Мета співбесід – вивчення та вирішення проблем територіальних громад, обговорення планів на поточний рік. В четвер і п’ятницю розмова відбувалася з керівниками Бахтинської, Вербовецької, Вищеольчедаївської, Галайковецької, Дерешівської, Долинянської, Жванської, Конищівської, Котюжанівської, Курашовецької, Лучинецької, Лучинчицької, Морозівської, Михайловецької та Наддністрянської територіальних громад. Питання забезпечення життєдіяльності своїх закладів на співбесідах також порушили керівники сільських шкіл, ФАПів та будинків культури.  Співбесіди показали, що проблем та завдань в кожній територіальній громаді чимало і шляхи їх вирішення різні. Були обговорені питання раціонального використання землі, сплати податку за земельні ділянки під господарськими будівлями і дворами, укладання угод сільських рад з орендарями земельних паїв, земель резерву та запасу в частині відрахувань для розвитку громад, виконання місцевих бюджетів, облаштування під’їзних шляхів до сміттєзвалищ та водойм, роботи молокоприймальних пунктів, відділень зв’язку, відновлення автобусного сполучення між населеними пунктами району, проведення ремонтів навчальних закладів та фельдшерсько-акушерських пунктів, підведення до них води та облаштування внутрішніх туалетів, захисту соціально незахищених верств населення, благоустрою.
     Вислухавши, члени комісії мали можливість висловити думки щодо співпраці з тим чи іншим керівником громади, свої зауваження та пропозиції. На часі стало питання економії бюджетних коштів на опалення об’єктів соціальної сфери, тому рекомендовано зробити перевірку систем опалювання, шукати альтернативні види опалення, місцеві види палива. Велику увагу було приділено роботі навчальних закладів району. Потрібно, щоб діти не тільки навчалися та виховувалися, а й повноцінно харчуватися. Для цього було запропоновано  біля кожної школи доглядати присадибні ділянки та сади, де б вирощувалися  необхідні для харчування овочі, фрукти.
     Підсумовуючи нараду В.М. Анікеєнко зазначив, що співбесіди виявилися предметними і результативними. В ході розмов виникло багато нових проблем, які потрібно проаналізувати і вирішувати спільно.

Світлана Кубляк

Переглядів: 920 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz