П`ятниця, 29.03.2024, 07:47



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Листопад » 28 » Робочий візит голови облдержадміністрації І.М,Мовчана та народного депутата України М.В.Джиги.
00:01
Робочий візит голови облдержадміністрації І.М,Мовчана та народного депутата України М.В.Джиги.

Сьогодні, 27 листопада з робочим візитом на Мурованокуриловеччині побували голова обласної державної адміністрації І.М.Мовчан та народний депутат України, радник Президента України М.В.Джига. Під час робочої поїздки делегацію супроводжували депутат обласної ради Бірюков О.О., директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Неїлик М.М., заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Лисак А.Р., голова районної державної адміністрації Максимчак В.Д., голова районної ради Гук В.А, заступник голови районнї державної адміністрації Тарановська Т.В.

В рамках візиту високоповажні гості взяли участь у святкуванні з нагоди Дня працівників сільського господарства, де будо відзначено керівників сільгосппідприємств, які надають благодійну допомогу для розвитку соціально-культурних об’єктів - бібліотек, будинків культури на селі.

Голова районної державної адміністрації В.Д.Максимчак у своїй промові наголосив на тому, що лише завдяки розвитку сільського господарства можливо підтримувати і розвивати соціальну сферу села, вирішувати нагальні проблеми сьогодення, відроджувати заклади культури, бібліотеки. Президент України у своїх ініціативах значну увагу приділяє цьому питанню.

З вітальним словом до працівників сільського господарства звернулись також І.М.Мовчан і М.В.Джига. Вони також привітали аграріїв району і зазначили, що в аграрному секторі області на протязі останніх років спостерігаються стрімкий розвиток. Микола Васильович Джига вручив кращим працівникам сільського господарства району подяки Верховної Ради України.

Після урочистостей гості відвідали середню загальноосвітню школу с.Вищеольчедаів, де взяли участь у «Шевченківських читаннях» з нагоди 200-річчя з Дня народження Т.Г.Шевченка. М.В. Джига подарував школі кольоровий принтер, набір м’ячів, а випускникам школи вручив «Кобзарі». За сприяння М.В.Джиги на заході побувала відома поетеса, жителька м.Вінниця, Ніна Юхимівна Гнатюк, яка коротко ознайомила присутніх із маловідомими сторінками життя Т.Г.Шевченка. Під час заходу ще раз було наголошено на важливості розбудови закладів соціально-культурної сфери на селі.

Черговий візит голови обласної державної адміністрації і народного депутата України, радника Президента України,підтвердив, що  в Україні немає перепон між владою і народом. Влада турбується про народ, живе разом з народом, разом вирішує проблеми.









Переглядів: 658 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz