П`ятниця, 29.03.2024, 06:56



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Січень » 11 » Різдвяні дзвіночки
17:11
Різдвяні дзвіночки

3 сі­ч­ня в ра­йон­но­му Бу­ди­н­ку ку­ль­ту­ри ві­д­бу­в­ся ра­йон­ний етап кон­ку­р­су „Рі­з­д­вя­ні дзві­но­ч­ки”, на яко­му ви­зна­ча­ли кра­щих ви­ко­нав­ців ко­ля­док на­шо­го ра­йо­ну се­ред ді­тей та до­ро­с­лих.

Свя­то ро­з­по­чав бла­го­чин­ний Му­ро­ва­но­ку­ри­ло­ве­ць­ко­го ра­йо­ну, про­то­і­є­рей отець Ва­си­лій, який при­ві­тав всіх  при­су­т­ніх з Рі­з­д­вом Хри­с­то­вим. Цьо­го ро­ку „Рі­з­д­вя­ні дзві­но­ч­ки” бу­ли пред­ста­в­ле­ні у двох но­мі­на­ці­ях – ди­тя­чій та до­ро­с­лій. За тра­ди­ці­єю, уча­с­ни­ків оці­ню­ва­ли за пі­сен­ну май­с­те­р­ність, зміст ко­ля­док та ко­с­тю­ми.  До скла­ду жу­рі ввій­ш­ли за­сту­п­ник го­ло­ви рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Т.В. Та­ра­нов­сь­ка, на­ча­ль­ник від­ді­лу ку­ль­ту­ри та ту­ри­з­му РДА В.М. Ве­к­люк, ди­ре­к­тор районного Бу­ди­н­ку ди­тя­чої та юна­ць­кої тво­р­чо­с­ті Л.В. Гри­го­раш.

Се­ред ди­тя­чих ко­ле­к­ти­вів на свя­ті ко­ля­ду­ва­ли ви­хо­ва­н­ці ра­йон­но­го Бу­ди­н­ку ди­тя­чої та юна­ць­кої тво­р­чо­с­ті, му­зи­ч­ної шко­ли, уч­ні Му­ро­ва­но­ку­ри­ло­ве­ць­ких шко­ли-­гі­м­на­зії №1 та шко­ли №2, шкі­ль­ний ан­самбль с. Рі­в­не, сі­мей­ний ан­самбль „Бе­р­ля­т­ка” з Пе­т­рі­в­ки, ди­тя­чі ко­ле­к­ти­ви з Ку­ра­шо­вець та Обу­хо­ва.

Се­ред до­ро­с­лих ко­ле­к­ти­вів по­ка­за­ли свою май­с­те­р­ність пред­ста­в­ни­ки Жва­ну, Обу­хо­ва та Над­дні­с­т­рян­сь­ко­го.

 Всі уча­с­ни­ки пі­д­т­ве­р­ди­ли, що во­ло­ді­ють дзві­н­ки­ми го­ло­са­ми та сце­ні­ч­ною май­с­те­р­ні­с­тю. За це во­ни отри­ма­ли по­да­ру­н­ки від от­ця Ва­си­лія.

Се­ред ди­тя­чих ко­ле­к­ти­вів жу­рі ви­со­ко оці­ни­ло ко­ля­д­ки у ви­ко­нан­ні уча­с­ни­ків з Ку­ра­шо­вець та ви­хо­ва­н­ців  ра­йон­но­го Бу­ди­н­ку ди­тя­чої та юна­ць­кої тво­р­чо­с­ті.

У но­мі­на­ції для до­ро­с­лих кра­щи­ми ста­ли ду­ет з Жва­ну та ко­л­е­к­тив  з Над­дні­с­т­рян­сь­ко­го. Пе­ре­мо­ж­ці бу­дуть пред­ста­в­ля­ти наш ра­йо­н на об­ла­с­но­му ета­пі кон­ку­р­су „Рі­з­д­вя­ні дзві­но­ч­ки”. 
Переглядів: 657 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz