Середа, 24.04.2024, 00:46



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Серпень » 12 » Робоча поїздка голови Вінницької облдержадміністрації Коровія В.В. до Мурованокуриловецького району
10:52
Робоча поїздка голови Вінницької облдержадміністрації Коровія В.В. до Мурованокуриловецького району

.11 вересня 2015 року з робочою поїздкою в районі перебував голова облдержадміністрації Валерій Коровій. В залі засідань райдержадміністрації Валерій Вікторович провів нараду «Про підсумки економічного і соціального  розвитку району за  перше півріччя 2015 року» з керівництвом району, селищним та сільськими головами, керівниками агроформувань, підприємств, установ, організацій  та структурних підрозділів райдержадміністрації, депутатами районної ради. З даного питання доповів голова райдержадміністрації Сергій Ладан. Сергій Вікторович зробив аналіз економічного і соціального розвитку району за перше півріччя та поставив задання на друге півріччя  2015 року. Голова облдержадміністрації інформував присутніх  про суспільно-політичну ситуацію в країні та області, боротьбу з корупцією, децентралізацію влади, часткову мобілізацію, а також зупинився на проблемах добровільного об’єднання територіальних громад, підготовка до проведення місцевих виборів, реформування правоохоронних органів та інших. Перед головою облдержадміністрації піднімалися питання: надання в оренду шляхом аукціону земельної ділянки на території Снітківської сільської ради, заборгованість за здане молоко жителями сіл району Шаргородським молокозаводом, оренда ставків поза межами та в межах населеного пункту та інші.

По завершенню наради голова облдержадміністрації ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг, відвідав 8-ми квартирний будинок, який будується за програмою «Доступне житло» по вул. Ентузіастів смт Муровані Курилівці, зустрівся з трудовими колективами лікарні планового лікування та центру первинної медико-санітарної допомоги.

Також відбулася зустріч голови облдержадміністрації з керівництвом філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПАТ «Укргідроенерго» на території Дністровської ГАЕС.

Переглядів: 459 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz