П`ятниця, 26.04.2024, 21:42



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Листопад » 21 » Робочий візит голови обласної державної адміністрації Мовчана І.М.
18:42
Робочий візит голови обласної державної адміністрації Мовчана І.М.
 З метою контролю за виконанням соціальних ініціатив Президента  України  21 листопада Мурованокуриловеччину з робочим візитом відвідав голова обласної державної адміністрації  І.М.Мовчан.

Під час робочої поїздки голову облдержадміністрації супроводжували заступник голови облдержадміністрації Л.М.Спірідонова, депутат обласної ради Бірюков О.О., голова райдержадміністрації Максимчак В.Д.,   голова районної ради Гук В.А. заступник голови райдержадміністрації Тарановська Т.В., директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

Побувавши у центральній районній лікарні та центрі первинної медико-санітарної допомоги Мовчан І.М. ознайомився з роботою дитячої поліклініки, побував у кабінетах сімейних лікарів та щойно відремонтованому пральному відділені. В актовій залі  відбулась зустріч із колективом лікарні. Під час спілкування головний лікар центральної районної лікарні Олійник М.В. від імені лікарів району подякував керівництву області за покращення матеріально-технічної бази медицини району.

Аналізуючи стан реалізації в регіоні соціальних ініціатив Президента України щодо збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів, губернатор Вінниччини відвідав районний Будинок дитячої та юнацької творчості, де сьогодні діє 51 гурток, 67 груп, в яких навчається 960 вихованців. Директор будинку творчості Григораш Л.В. ознайомила гостей з роботою гуртків. Також вона зазначила, що учні районного будинку дитячої та юнацької творчості є призерами багатьох конкурсів, що говорить про кваліфіковану роботу викладачів та наставників.

            Завершальним етапом візиту була зустріч з освітянським активом району в приміщенні районного будинку культури. Директор школи с.Обухів Смага Г.О., директор школи с.Наддністрянське Паршенко Г.В. та вчителька школи с.Вищеольчедаїв Сандич Н.І. від імені освітян району подякували Мовчану І.М. за значний внесок у розвиток освіти району.

            Мовчан І.М. в ході спілкування позитивно оцінив роботу органів місцевого самоврядування з приводу виконання доручень голови обласної державної адміністрації та соціальних ініціатив Президента України.

Голова районної державної адміністрації Максимчак В.Д. щиро подякував голові обласної державної адміністрації за увагу до питань розвитку Мурованокуриловеччини і сприяння у їх розвитку.








Переглядів: 579 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz