Четвер, 25.04.2024, 10:04



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Березень » 12 » Спортивне життя району
12:06
Спортивне життя району
ЧЕМПІОНСЬКІ НАГОРОДИ – У НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ
Приємною звісткою з обласного центру стала перемога наших земляків-спортсменів на чемпіонаті України із зимового поліатлону серед дорослих, ветеранів та молоді, який відбувся наприкінці лютого. Його учасниками стало близько 80 спортсменів з 12 областей України.
У складі збірної команди Вінницької області свій високий клас підтвердили спортсмени з Мурованих Куриловець Ігор Анатолійович Третяк та Василь Іванович Мороз. Як і рік тому, Ігор Третяк довів свою перевагу над суперниками у категорії 40-44 роки. При цьому він значно покращив своє особисте досягнення у бігу на лижах на відстань 5 км, подолавши дистанцію за 16 хвилин. Він також здобув перше місце на перекладині і друге – у стрільбі з пневматичного пістолета. Досягнути золотих медалей йому допомогли наполегливі тренування, нові лижі, які він придбав за власні кошти. Крім цього Ігор Анатолійович виконав норматив кандидата в  майстри спорту.
Закономірним можна вважати друге місце на чемпіонаті України і ветерана спорту Василя Івановича Мороза, який у категорії 60-64 роки зміг зробити свій внесок у друге загальнокомандне місце Вінницької області. При цьому значно заважала нашому землякові травма плеча. Спортсмени з Мурованих Куриловець були нагороджені дипломами Міністерства молоді і спорту та пам’ятними медалями. У підсумку на чемпіонаті із зимового поліатлону перемогла збірна Волинської області. 


******
Протягом  2 та 10 березня 2013 року в смт. Мурованих Курилівцях  на майданчику зі штучним покриттям для спортивних ігор відбувся чемпіонат району з міні-футболу в якому прийняли участь представники сіл Вищеольчедаєва, Лучинчика, Вербовця місцева команда «Колос» та старша група районної дитячо-юнацької спортивної школи.  Змагання проходили  по круговій системі в два кола. Переможцями стала команда ”Колос” з Мурованих Куриловець, друге місце здобула команда села Вищеолчедаїва, третє місце за командою села Лучинчик.
Переможці нагороджені кубком та грамотами. Судівською колегією в кожній команді було визначено кращих гравців які нагороджені грамотами та сувенірами. Також були нагороджені організатори з сіл Вищеольчедаїва - Яворський Анатолій, Лучинчика — Саєнко Валентин та Вербовця — Каплунський Олександр, які власним прикладом заохочують молоде покоління до занять фізичною культурою та спортом.


******
06 березня в місті Вінниця пройшов чемпіонат області з дзюдо серед юніорів та юніорок (до 21 р.). Наші спортсмени традиційно прийняли участь у цих змаганнях та показали досить високі результати. У своїх вагових категоріях Стицун Іванна та Кравчук Василь — пеші місця, Паламар Андрій та Маловічко Валентина — другі місця і Чемериський Вадим та Івінський Іван — треті місця. Загальнокомандне  третє місце, що є досить високим результатом при допуску до змагань 16 спортсменів від однієї команди.

За матеріалами відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації
Переглядів: 566 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz