Четвер, 18.04.2024, 11:24



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2016 » Лютий » 3 » Упраління Пенсійного фонду України у Мурованокуриловецькому районі працює по новій системі обслуговування громадян
08:43
Упраління Пенсійного фонду України у Мурованокуриловецькому районі працює по новій системі обслуговування громадян

З 01.01.2016 у Вінницькій області запроваджено нову систему обслуговування громадян органами Пенсійного фонду на базі централізованих інформаційних технологій. Основні пріоритети нової системи-це підвищення якості обслуговування громадян та забезпечення відповідних послуг.

Централізована система призначення та виплати пенсій на базі електронної пенсійної справи забезпечує максимальний доступ громадян до послуг, які надає Пенсійний фонд, незалежно від місця їхнього проживання.

Згідно з такою системою передбачено запровадження нових методів прийому громадян за принципом бек-офісу та фронт-офісу. – Це дасть змогу не тільки відмовитися від величезного паперового документообігу, а й спростити процедуру прийому та обслуговування громадян, а також скоротити час їхнього спілкування з фахівцями фонду. Вся інформація про особу відразу потраплятиме в електронну пенсійну справу, яку формуватимуть під час першого звернення громадянина в Пенсійний фонд та оброблятимуть за допомогою централізованої системи призначення й виплати пенсій.

Нова система дозволить за 10-15 хвилин провести призначення та перерахунок пенсій громадянам, усуне вплив людського фактору на процес нарахування пенсії. Сьогодні ж процес призначення пенсій у нас відбувається до 10 днів.

Для призначення пенсії людина подаватиме працівникові Пенсійного фонду всі оригінали потрібних документів (паспорт, трудову книжку тощо,) потім іх сканують (оцифровують) і формують електронну пенсійну справу. Фахівець Пенсійного фонду заповнює в електронній формі заяву про призначення пенсії й роздруковує її, а людина,  якій призначають пенсію, лише посвідчує  цю заяву своїм підписом.

Електронні пенсійні справи, які міститимуть скановані пенсійні документи, а також усі розрахунки під час призначення та перерахунку пенсії, і становитимуть  основний пенсійний архів.

Передбачено також, що пенсіонери зможуть у будь-який час через інтернет  ознайомитися з даними своєї пенсійної справи за допомогою електронного цифрового підпису.

 

Начальник управління                                                                           Т.Реморова

 

Переглядів: 338 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz