П`ятниця, 29.03.2024, 14:15



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Лютий » 21 » В ЦЕНТРІ УВАГИ - ПІДГОТОВКА ДО ВЕСНЯНОГО ПАВОДКУ
10:36
В ЦЕНТРІ УВАГИ - ПІДГОТОВКА ДО ВЕСНЯНОГО ПАВОДКУ
  20 лютого в райдержадміністрації відбулось чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова цієї комісії, перший заступник голови РДА М.Є. Якимцев. На розгляд комісії було винесено 4 важливих питання.
  Про затвердження плану роботи районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2012 рік доповідав секретар комісії, головний спеціаліст відділу архітектури і містобудування РДА С.В. Скляр. Сергій Володимирович ознайомив присутніх з основними питаннями, які комісія розглядатиме впродовж поточного року. В процесі роботи до плану роботи будуть вноситись відповідні доповнення, але вже сьогодні в ньому враховано основне, на що потрібно звернути увагу в процесі роботи. Також С.В. Скляр доповідав про план заходів по безаварійному пропуску весняного паводку у 2012 році у нашому районі. Цим планом передбачено відповідальних за підготовку на всіх  ділянках робіт, намічено об’єкти, де можлива серйозна загроза підтоплення під час весняного паводку. 
  Про заходи щодо проведення роз’яснювальної, масово-профілактичної роботи серед населення з метою попередження травмування та загибелі людей в нашому районі доповів начальник служби наглядово-профілактичного обслуговування району Є.В. Деркач. Він також доповідав про розгляд листа Управління Держтехногенбезпеки у Вінницькій області від 2.02.2012 року. Присутніх було ознайомлено з рекомендаціями щодо дотримання і забезпечення пожежної безпеки на різних об’єктах. 
  Перший заступник голови райдержадміністрації М.Є. Якимцев детально проаналізував роботу з профілактики і попередження травмування та загибелі людей в нашому районі, назвав ті напрямки, де потрібно докласти спільних зусиль  всіх відповідальних за цей напрямок для покращення цієї роботи, забезпечення безпеки населення району. За результатами засідання комісії було прийнято ряд рішень, які доведено до виконавців.

Володимир Сауляк
Переглядів: 788 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz