Четвер, 18.04.2024, 09:58



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Лютий » 21 » Спільне вирішення проблем районної медицини
10:12
Спільне вирішення проблем районної медицини

  Про спільне вирішення проблем районної медицини йшлося на нараді, яку провів голова райдержадміністрації Володимир Анікеєнко. 
  В роботі наради взяли участь головний лікар центральної районної лікарні М.В. Олійник, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Л.Г. Сидоренко, член правління благодійної спілки „Надія” Н.О. Камінська, районний педіатр О.Б. Кузь. 
  Розглядалися питання по плануванню робіт та виконанню поставлених завдань в поточному році. 
М.В. Олійник зазначив, що насамперед в центральній районній лікарні потрібно провести реконструкцію пральні. Капітального ремонту потребує саме приміщення пральні також необхідно замінити, систему опалення та придбати пральні та сушильні машини. Щоб провести дані роботи потрібно 150-200 тис. грн. Також буде проведено ремонт терапевтичного відділення. Там потрібно замінити вікна, частково батареї, труби та відремонтувати палату. 
 Що ж до роботи центру первинної медико-санітарної допомоги, то планується в найближчий час завершити ремонт дитячої консультації. Як повідомила районний педіатр О.Б. Кузь ще залишилося виконати приблизно 40% робіт, потрібно 27 тисяч гривень на закупівлю будівельних матеріалів. Як зазначила  Л.Г. Сидоренко в поточному році і далі будуть проводитися ремонти в ФАПах, сільських амбулаторіях, вирішуватимуться питання по обладнанню їх гарячим і холодним водопостачанням, водовідведенням, внутрішніми вбиральнями. Також будуть проведені ремонтні роботи в приміщенні Центру.
  – Проведення ремонтних робіт в центральній районній лікарні, в дитячій консультації, в Центрі первинної медико-санітарної допомоги наша спільна турбота, – зазначив голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко. – Є певні думки і пропозиції. В районній лікарні необхідно провести обстеження опалювальних систем. Сподіваємося, що ремонти будуть успішно завершені завдяки тісній співпраці районної влади, медичних закладів та благодійної спілки „Надія. 
Роботу благодійної спілки „Надія” в районі висвітлила член правління Н.О. Камінська. Вона зазначила, що дана спілка  функціонує в районі вже 12 років. На подяку заслуговують 11 членів правління, які працюють на добровільних засадах у свій вільний час. За ці роки спілкою для районної лікарні надана велика благодійна допомога для покращення матеріально-технічного стану. Ця робота буде продовжена у поточному році.
  Підсумовуючи нараду В.М. Анікеєнко ще раз зазначив, що проблеми районної медицини потрібно вирішувати спільними зусиллями.  

Світлана Кубляк


Переглядів: 620 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz