П`ятниця, 19.04.2024, 02:32



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Червень » 8 » ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
09:26
ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ, ФІНАНСОВА ДИСЦИПЛІНА І ДОТРИМАННЯ ПРАВ НЕПОВНОЛІТНІХ – 
ці питання розглядались на колегії райдержадміністрації
Відкриваючи засідання, голова районної державної адміністрації В.М. Анікеєнко зазначив, що на розгляд колегії винесено серйозні питання, які торкаються всіх без винятку. Як доповів з першого питання начальник відділу розвитку інфраструктури РДА В.Д. Базишен, опалювальний сезон 2011-2012 років в нашому районі пройшов без ускладнень. У цей період працювало 22 котельні, в яких було використано 1650 тонн вугілля. Незважаючи на суворі погодні умови цієї зими комунальним підприємствам району  в цілому вдалося забезпечити безперебійне водопостачання споживачів. Не виникало проблем з електропостачанням населених пунктів. Щодо шляхів району, то для безпеки на них філією «Райавтодор» у згаданий період було використано 1600 тонн протиожеледного матеріалу. 
Розпорядженням голови облдержадміністрації М.В. Джиги від 23 травня цього року було розпочато підготовку до нового опалювального сезону. За дорученням голови РДА В.М. Анікеєнка розроблено графік підготовки об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років. Вже сьогодні необхідно вжити всіх заходів для проведення згаданих робіт. Зазначалося, що минула зима показала слабкі місця у підготовці до опалювального сезону. Саме тому в цьому напрямку необхідно навести порядок, звернути особливу увагу на енергозберігаючі технології для заощадження бюджетних коштів.
З наслідками ревізії Мурованокуриловецької ЦРЛ присутніх ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.М. Власова. Зокрема, вона навела чимало прикладів найбільш характерних порушень у сфері використання бюджетних коштів, наголосила на фінансовій дисципліні в усіх бюджетних установах нашого району. 
Начальник служби у справах дітей РДА В.І. Григораш доповів про здійснення контролю за працевлаштуванням і дотриманням законодавства про працю щодо неповнолітніх, які проживають у нашому районі. Повідомив, що з цією метою службою було проведено перевірки підприємств і організацій району, за результатами яких не було виявлено жодних порушень. У співпраці з районним центром зайнятості здійснюється робота щодо професійної орієнтації молоді району. На даний час буде здійснюватись перевірка сільськогосподарських підприємств щодо праці неповнолітніх у літній період. Особлива увага буде звертатися на ті об’єкти перевірок, де є шкідливі умови праці. 
Під час засідання колегії голова РДА В.М. Анікеєнко зупинився на таких важливих питаннях, як розгляд звернень громадян і успішне вирішення їх проблем, дотримання  фінансової дисципліни та інше. За результатами розгляду питань,  винесених на колегію, було прийнято відповідне рішення.
Володимир Сауляк

Переглядів: 540 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz