Вівторок, 16.04.2024, 08:04



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Відбулося чергове засідання щотижневої оперативної наради
16:40
Відбулося чергове засідання щотижневої оперативної наради

Під керівництвом голови райдержадміністрації Сергія Ладана 2 лютого 2015 року відбулося засідання щотижневої оперативної наради.

Про основні напрямки роботи управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформувала начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Войтенко Т.І. Вона зазначила, що на обліку в управлінні праці перебуває близько 10 тис. громадян, які згідно чинного законодавства мають право на ті чи інші пільги. Загальна сума коштів, яка була направлена на забезпечення пільг в 2014 році, становить 1 млн. 959 тис. грн. Забезпечено своєчасну виплату щорічної разової грошової допомоги ветеранам війни до Дня Перемоги на загальну суму 466,9 тис. грн. Житловими субсидіями користується 2288 сімей.  Різні види державних допомог (державна соціальна допомога малозабезпеченим, державна соціальна допомога сім’ям з дітьми, державна соціальна допомога інвалідам дитинства та дітям інвалідам, допомога по догляду за психічно хворими, тимчасова державна допомога дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги, державна соціальна допомога на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, одноразова допомога особам, які постраждали від торгівлі людьми, виплата матерям-героїням) отримують 2000 осіб, яким нараховано та виплачено 31.4 млн. грн. В цілому за 2014 рік призначено та виплачено різних видів державної допомоги, субсидій, пільг та компенсацій на загальну суму  36,1 млн. грн.

Збільшено виплати малозабезпеченим сім’ям та сім’ям з дітьми.

Проводиться робота щодо соціального захисту осіб, які переміщаються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Про ситуацію в районі щодо безперебійного забезпечення життєдіяльності населення району доповіли: директор районного центру зайнятості Мельник В.І., перший заступник начальника Пенсійного фонду України у Мурованокуриловецькому районі Вудвуд О.С., начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М., заступник начальника-начальник Мурованокуриловецького відділення Могилів-Подільської ОДПІ головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ліщина О.В., директор ДП «Мурованокуриловецький водоканал» Андрущак К.Л., директор ДП «Комунальник» ТОК «Мурованокуриловецький райсількомунгосп» Олійник М.І, голова правління Мурованокуриловецької райспоживспілки Ніжинська Г.Я.

За результатами проведеної наради дано відповідні доручення.

Переглядів: 458 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz