П`ятниця, 26.04.2024, 22:37



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 10 » Відбулося засідання оперативної наради при голові райдержадміністрації
08:31
Відбулося засідання оперативної наради при голові райдержадміністрації

З метою вирішення проблемних питань 08 вересня 2014 року під керівництвом голови районної державної адміністрації С.В.Ладана відбулось засідання щотижневої оперативної наради.

Про соціальне забезпечення осіб, що вимушено переселені зі східних областей України та Автономної Республіки Крим доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Т.І.Войтенко. Вона зазначила, що станом на 08 вересня 2014 року на території ра  йону проживає 35 сімей вказаної категорії в кількості 103 осіб. В управління праці та соціального захисту для призначення державних соціальних допомог звернулося 11 осіб-пересленців. Дві сім’ї забезпечено житлом у селах Снітків та Вищеольчедаїв. Решта сімей проживають у родичів.

Також з метою розгляду даного питання виступили директор районного центру зайнятості Мельник В.І., та начальник відділу освіти райдержадміністрації Багрій П.В.

Мельником В.І. було зазначено, що до районного центру зайнятості звернулося 8 осіб-переселенців. Сім із них отримали статус безробітного, 1 особу влаштовано на роботу. При зверненні до районного центру зайнятості усім особам-переселенцям надаються розширені інформаційні послуги.

Багрій П.В. довів до відома присутніх, що на розширеному засіданні колегії відділу освіти перед керівниками навчальних закладів району чітко поставлено завдання проаналізувати забезпечення освітою дітей, що прибули зі східних областей України та Автономної республіки Крим. Станом на 05 вересня 2014 року в районі перебувають 48 дітей, з них 27 дітей шкільного віку та 21 – дошкільнят. Діти шкільного віку 100-відсотково охоплені навчанням. Також з метою забезпечення дітей одягом та речами першої необхідності в районі планується проведення акції «З відкритим серцем до дитини».

Про підготовку підприємств та організацій району до осінньо-зимового періоду доповіли начальник відділу освіти райдержадміністрації Багрій П.В., головний лікар Мурованокуриловецької лікарні планового лікування Олійник М.В., головний лікар КУ «Мурованокуриловецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Сидоренко Л.Г. та начальник відділу культури райдержадміністрації Веклюк В.М.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Озерянська С.І. проінформувавши про хід сільськогосподарських робіт зазначила, що в районі завершено посів озимого ріпаку. Наразі йде збір соняшнику і сої та підготовка грунту для посіву озимих зернових культур. На наступному тижні буде розпочато збір буряку.

Завершуючи нараду голова районної державної адміністрації С.В.Ладан проінформував про проведену роботу в напрямку збору гуманітарної допомоги для військовослужбовців, що наразі перебувають в  зоні проведення антитерористичної операції. З початку військових дій на Сході України військовослужбовцям надано гуманітарної допомоги на загальну суму 400 тис.грн. Також голова райдержадміністрації висловив подяку сільським головам, керівникам агроформувань, приватним підприємцям та громадськості за активну участь у зборі необхідної допомоги.

 

Переглядів: 478 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz