Четвер, 25.04.2024, 18:22



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 22 » Відбулося засідання оперативної наради при голові райдержадміністрації
14:37
Відбулося засідання оперативної наради при голові райдержадміністрації

З метою вирішення проблемних питань 22 вересня 2014 року під керівництвом голови районної державної адміністрації С.В.Ладана відбулось засідання щотижневої оперативної наради.

Про роботу відділу фізичної культури і спорту райдержадміністрації доповів начальник відділу Жук В.В. Протягом 9 місяців поточного року відділом фізичної культури та спорту райдержадміністрації проводилась робота щодо виконання програм і здійснення заходів, направлених на заохочення до занять спортом та забезпеченням пропаганди здорового способу життя серед різних верств населення нашого району.

Всього за період з січня по вересень 2014 року проведено 39 спортивно-масових заходів районного та обласного рівнів, з них 19 обласного рівня та 20 районних змагань.  Активно проводиться робота щодо покращення матеріально-технічної бази дитячо-юнацької спортивної школи, особлива увага приділяється проведенню благоустрою спортивних стадіонів. Наш район взяв участь та отримав перемогу в 10 обласному Конкурсі проектів розвитку територіальних громад з проектом «Впровадження енергозберігаючих заходів в Мурованокуриловецькій  районній дитячо-юнацькій спортивній школі», на що з обласного бюджету виділено 40 тис.грн., співфінансування з районного бюджету – 24,4 тис.грн.

Начальник відділу цивільного захисту райдержадміністрації Кривов’язий В.А. довів до відома присутніх інформацію про проведення в районі місячника цивільного захисту населення.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Базишен В.Д. доповів про підготовку бюджетних установ до осінньо-зимового періоду.

Про підготовку навчальних закладів району до опалювального сезону доповів начальник відділу освіти райдержадміністрації Багрій П.В. За минулий тиждень в навчальні заклади району завезено близько 30 тонн вугілля, дровами навчальні заклади забезпечені на 100% до потреби.

Про проведену роботу з вимушеними переселенцями з східних областей України доповіли начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Войтенко Т.І., начальник управління пенсійного фонду у Мурованокуриловецькому районі Реморова Т.С. і директор районного центру зайнятості Мельник В.І.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Веклюк В.П. зазначила, що 23 вересня 2014 року в с.Наддністрянське стартує міжнародний проект «Мальована хата», в якому також беруть участь представники Молдавії, Румунії та Польщі. В рамках даного проекту будуть проводитись майстер-класи для дітей. Завершується проект 28 вересня 2014 року.

Також в ході проведення наради було обговорено питання щодо перейменування вулиць селища.

Переглядів: 406 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz