Вівторок, 23.04.2024, 21:40



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2011 » Травень » 30 » Відкриття дитячого садочка
15:47
Відкриття дитячого садочка
27 травня 2011 року у селі Попелюхи ві­д­бу­лась до­в­го­о­чі­ку­ва­на й осо­б­ли­ва, хви­лю­ю­ча для мі­с­це­вих жи­те­лів по­дія – ві­д­к­рит­тя ди­тя­чо­го са­дка. Про це по­д­бав го­ло­ва ТОВ „До­ві­ра” Пе­т­ро Стру­се­вич. Са­ме за йо­го іні­ці­а­ти­ви під при­мі­щен­ня дит­са­д­ка бу­ла ку­п­ле­ний про­с­то­рий сіль­сь­кий бу­ди­нок. За 80 днів з ньо­го зро­би­ли за­ти­ш­ний дім для ма­лят. 

Цьо­го дня на по­д­ві­р’ї до­шкі­ль­ної уста­но­ви бу­ло га­мі­р­но та лю­д­но. Сю­ди при­йш­ли ра­ді­с­но усмі­х­не­ні ді­ти, їх ба­ть­ки та ме­ш­ка­н­ці те­ри­то­рі­а­ль­ної гро­ма­ди. При­бу­ли на свя­то з рай­це­н­т­ру го­ло­ва рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Ві­к­тор Зі­нич, го­ло­ва ра­йон­ної ра­ди Ва­силь Гук. 

І ось во­на – уро­чи­с­та мить! Си­м­во­лі­ч­ну стрі­ч­ку пе­ред вхо­дом до за­кла­ду пе­ре­рі­за­ли го­ло­ва рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Ві­к­тор Зі­нич та го­ло­ва ТОВ „До­ві­ра” Пе­т­ро Стру­се­вич.

Ді­ти, ба­ть­ки і всі при­су­т­ні пе­ре­с­ту­пи­ли по­ріг дит­са­д­ка, який ві­д­те­пер ста­не дру­гою до­мі­в­кою для мі­с­це­вих ма­лю­ків. Всьо­го її ві­д­ві­ду­ва­ти­ме  18 ді­тей. У сві­т­лих і про­с­то­рих кі­м­на­тах – те­п­ло і за­ти­ш­но. Тут ство­ре­но всі умо­ви для на­вчан­ня і ви­хо­ван­ня до­шкі­ль­нят.

Го­с­ті свя­та, го­ло­ва рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Ві­к­тор Зі­нич та го­ло­ва ра­йон­ної ра­ди Ва­силь Гук при­ві­та­ли всіх із ці­єю ра­ді­с­ною по­ді­єю та на­го­ло­си­ли, що це пе­р­ший в об­ла­с­ті при­ва­т­ний дит­са­док, який ство­ре­ний та бу­де пра­цю­ва­ти за ра­ху­нок то­ва­ри­с­т­ва, та вру­чи­ли по­дя­ку рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції та ра­йон­ної ра­ди Пе­т­ру Стру­се­ви­чу.


Зве­р­та­ю­чись до при­су­т­ніх, ди­ре­к­тор мі­с­це­вої шко­ли Ан­то­ні­на Ку­ха­рик за­зна­чи­ла, що сьо­го­д­ні­ш­ній по­дії пе­ре­ду­ва­ла на­пру­же­на і не­ле­г­ка пі­д­го­то­в­ча ро­бо­та, зви­чай­но, це все під ке­рі­в­ни­ц­т­вом керівника товариства. У при­мі­щен­ні дит­са­д­ка бу­ло зроб­ле­но ре­монт, ві­д­но­в­ле­но ме­б­лі, які збе­ре­г­ли­ся з ста­ро­го дит­са­д­ка, та при­д­ба­но но­ві. Ан­то­ні­на Ми­ко­ла­ї­в­на щи­ро по­дя­ку­ва­ла всім, хто до­по­міг в об­ла­ш­ту­ван­ні дит­са­д­ка. Насаперед, де­пу­та­там об­ла­с­ної ра­ди В.В Іжевському (закупив покриття для підлоги та DVD) та І.І. Ме­ль­ни­чу­ку (подарував тумбочку під телевізор), ТОВ „Бен­не­та” (подарували холодильник та пилосос). Освя­тив при­мі­щен­ня до­шкі­ль­ної уста­но­ви отець Пе­т­ро. Та­кож він бла­го­с­ло­вив ви­хо­ва­н­ців і пра­ців­ни­ків дит­са­д­ка на ща­с­ли­ве жит­тя у но­вій осе­лі.

Від іме­ні ба­ть­ків всім, хто до­по­міг у ві­д­к­рит­ті дит­са­д­ка, по­дя­ку­ва­ла Бі­лик-­Бо­б­ро­ва Іри­на Оле­к­са­н­д­рі­в­на. За ту­р­бо­ту про се­бе до­ро­с­лим щи­ро по­дя­ку­ва­ли ді­ти. На свя­ті лу­нав ве­се­лий ди­тя­чий сміх та му­зи­ка. При­су­т­ні з за­хо­п­лен­ням слу­ха­ли пі­с­ні у ви­ко­нан­ні Крі­с­ті­ни Бо­б­ро­вої, ми­лу­ва­лись та­но­ч­ка­ми, які по­да­ру­ва­ли уч­ні шко­ли.

За матеріалами сектору внутрішньої політики
Переглядів: 1440 | Додав: nico | Рейтинг: 4.5/2
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz