Четвер, 25.04.2024, 17:11



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 20 » ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У ДОЛИНЯНАХ І КРИВОХИЖЕНЦЯХ
11:15
ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У ДОЛИНЯНАХ І КРИВОХИЖЕНЦЯХ
Ціни на молоко, відкриття дитсадка, благоустрій села - проблеми, які хвилюють жителів Долинян та Кривохиженець. 
Ми­ну­лої п’ят­ни­ці го­ло­ва рай­де­р­жа­д­мі­ні­с­т­ра­ції Володимир Ані­ке­є­н­ко, го­ло­ва ра­йон­ної ра­ди Василь Гук, ке­рі­в­ни­ки, спе­ці­а­лі­с­ти управ­лінь, від­ді­лів РДА, окре­мих ра­йон­них служб по­бу­ва­ли у До­ли­ня­нах та Кри­во­хи­жи­н­цях.
На при­йо­мі бу­ло по­ру­ше­но ряд ва­ж­ли­вих про­блем, які хви­лю­ють мі­с­це­вих жи­те­лів. Най­більш бо­лю­чим пи­тан­ням є ці­ни на мо­ло­ко, адже для бі­ль­шо­с­ті ме­ш­ка­н­ців – це ос­но­в­ний до­хід. Лю­ди ска­р­жи­лись, що ці­ни на мо­ло­ко ни­зь­кі і це їх не вла­ш­то­вує. Пі­д­ні­ма­лись пи­тан­ня і про по­ве­р­нен­ня зне­ці­не­них за­о­ща­джень, ви­плат ді­тям вій­ни, бла­го­у­с­т­рій се­ла. На всі пи­тан­ня лю­ди отри­ма­ли ви­че­р­п­ні ві­д­по­ві­ді.
Ще од­ні­єю ва­ж­ли­вою про­бле­мою, яка хви­лює жи­те­лів обох сіл, є ві­д­су­т­ність ди­тя­чо­го са­д­ка, адже на те­ри­то­рії гро­ма­ди про­жи­ва­ють 22 дитини до­шкі­ль­но­го ві­ку. Го­ло­ва РДА дав до­ру­чен­ня спе­ці­а­лі­с­там ви­вчи­ти всі ню­а­н­си, щоб ви­рі­ши­ти це пи­тан­ня най­бли­ж­чим ча­сом. Ке­рі­в­ник мі­с­це­во­го агроформування „Ве­с­на” Є.М. Гу­ме­нюк за­пе­в­нив, що до­по­мо­же, адже він по­с­тій­но опі­ку­єть­ся про­бле­ма­ми со­ці­а­ль­ної сфе­ри гро­ма­ди.
Тре­ба ска­за­ти, що сіль­сь­ка ра­да на чо­лі з сіль­сь­ким го­ло­вою В.С. Го­ро­дин­сь­ким ті­с­но спів­пра­цює з ке­рі­в­ни­ка­ми мі­с­це­вих аг­ро­фо­р­му­вань.
У мі­с­це­вій шко­лі на­вча­ють­ся 20 ді­тей. При­мі­щен­ня за­кла­ду ти­по­ве, але є про­бле­ма в опа­лен­ні, на яке йдуть ве­ли­кі за­тра­ти – 70-80 тонн ву­гіл­ля. За­кін­чу­ють в на­вча­ль­но­му за­кла­ді об­ла­ш­то­ву­ва­ти вну­т­рі­ш­ню вби­ра­ль­ню. На зу­стрі­чі з ко­ле­к­ти­вом за­кла­ду пі­д­ні­ма­лись пи­тан­ня про жит­тє­ді­я­ль­ність шко­ли, ві­д­к­рит­тя дит­са­д­ка, ці­ни на мо­ло­ко. В.М. Ані­ке­є­н­ко за­ува­жив, що по­т­рі­б­но зро­би­ти все, щоб збе­ре­г­ти в се­лі шко­лу.
По­бу­ва­ли то­го дня і в До­ли­нян­сь­ко­му сіль­сь­ко­му бу­ди­н­ку ку­ль­ту­ри  та ФА­Пі. При­мі­щен­ня ФА­Пу ду­же ста­ре, то­му є не­об­хід­ність пе­ре­ве­с­ти йо­го в інше мі­с­це. Тож на при­йо­мі йшла мо­ва про пе­ре­ве­ден­ня фе­ль­д­шер­сь­ко-­аку­шер­сь­ко­го пу­н­к­ту в при­мі­щен­ня шко­ли, що зна­ч­но зе­ко­но­мить ви­тра­ти на опа­лен­ня.
У Кри­во­хи­жи­н­цях ме­д­пункт та­кож по­т­ре­бує ін­шо­го при­мі­щен­ня, більш зру­ч­но­го для жи­те­лів се­ла. А в сіль­сь­ко­му клу­бі не­об­хід­но ві­д­ре­мо­н­ту­ва­ти дах. Під час прийому в Кри­во­хи­жи­н­цях жи­те­лі зве­р­ну­лись з про­
хан­ня пі­д­си­па­ти до­ро­гу до Сні­т­ко­ва, адже до най­бли­ж­чої ма­р­ш­ру­т­ки лю­дям до­во­дить­ся йти по 7-8 км. Го­ло­ва РДА за­пе­в­нив, що це пи­тан­ня бу­де під ко­н­т­ро­лем.Як за­сві­д­чив ви­ї­з­ний при­йом, у До­ли­ня­нах та Кри­во­хи­жи­н­цях іс­нує ряд про­блем, які по­т­ре­бу­ють спі­ль­но­го ви­рі­шен­ня.
Ольга Мосендз
Переглядів: 606 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz