Четвер, 25.04.2024, 19:01



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Серпень » 7 » Виконання завдань і доручень Президента України щодо ролі сімейного лікаря в наданні первинної медико - санітарної допомоги
11:48
Виконання завдань і доручень Президента України щодо ролі сімейного лікаря в наданні первинної медико - санітарної допомоги
 На виконання вищевказаних доручень та завдань В.Ф. Януковича райдержадміністрацією вживаються необхідні заходи.

Так в селі Долиняни відбулося відкриття нового приміщення фельдшерськоакушерського пункту, в якому прийняли участь голова районної ради В.А. Гук, заступник голови райдержадміністрації Т.В. Тарановська та представники засобів масової інформації району.

У цій до­б­рій спра­ві основний тягар з фі­нан­су­ван­ня  ро­біт взяв на се­бе Єв­ген Ми­ко­ла­йо­вич Гуменюк – депутат районної ради, керівник місцевого приватного орендного підприємства «Весна», яке затратило 77 ти­сяч гри­вень на облаштування та покращення матеріально – технічної бази медичного закладу, що вкрай необхідний жителям територіальної громади. В організації цих робіт прийняв участь виконком сільської ради на чолі з Городинським В.С.

На виконанні робіт працювали місцеві жителі. Ста­ран­ністю і ві­д­по­ві­да­ль­ністю у ре­мо­н­ті і пі­д­го­то­в­ці но­во­го при­мі­щен­ня для ФА­Пу відзначилися ро­бі­т­ни­ки Ві­к­то­р Адо­ль­фо­ви­ч Ма­зу­ре­н­ко, Во­ло­ди­ми­р Іва­но­ви­ч Ополь­сь­кий, Ана­то­лій Пе­т­ро­ви­ч Кри­во­ру­ч­ко та інші. За­вдя­ки їх зу­сил­лям весь об’єм ро­біт  бу­ло ви­ко­на­но які­с­но та вча­с­но.

Представники органів влади району та жителі села щиро по­дя­ку­ва­ли Є.М. Гу­ме­ню­ку та В.С. Го­ро­дин­сь­ко­му за спі­ль­ну ро­бо­ту, а пра­ців­ни­кам ФА­Пу вручили по­да­ру­н­ки на но­во­сіл­ля і по­ба­жа­ли ус­пі­ш­ної пра­ці по за­без­пе­чен­ню ме­ди­ч­но­го об­слу­го­ву­ван­ня жи­те­лів. Пра­во пе­р­ши­ми пе­ре­рі­за­ти си­м­во­лі­ч­ну стріч­ку бу­ло на­да­но ке­рі­в­ни­ку ПОП «Вес­на» Є.М. Гу­ме­ню­ку та за­сту­п­ни­ку го­ло­ви РДА Т.В. Та­ра­нов­сь­кій. Єв­ген Ми­ко­ла­йо­вич та­кож вру­чив клю­чі від но­во­го при­мі­щен­ня пра­ців­ни­кам ФА­Пу. За­ві­ду­ю­ча фельд­шер­сь­ко-аку­шер­сь­ким пу­н­к­том Лю­д­ми­ла Пе­т­рі­в­на Ку­ха­рик та мо­ло­д­ша ме­ди­ч­на сес­т­ра Ал­ла Во­ло­ди­ми­рі­в­на Кри­во­ру­ч­ко го­с­тин­но за­про­си­ли всіх при­су­т­ніх до щой­но від­к­ри­то­го при­мі­щен­ня. Тут ство­ре­но не­об­хід­ний за­ти­шок та умо­ви для ві­д­ві­ду­ва­чів, є но­ве ме­ди­ч­не об­ла­д­нан­ня, при­д­ба­не ке­рі­в­ни­ком ПОП «Ве­с­на». Пе­р­шим від­ві­ду­ва­чем ФАПу став го­ло­ва ве­те­ран­сь­кої ор­га­ні­за­ції се­ла Пе­т­ро Іва­но­вич Кри­во­ру­ч­ко, який хоч і не ска­р­жи­в­ся на здо­ро­в’я, але із за­до­во­лен­ням прой­шов ме­ди­ч­не об­сте­жен­ня. От­же, за­ли­ша­єть­ся по­ба­жа­ти, щоб но­вий медичний заклад у До­ли­ня­нах слу­жив лю­дям на добро ба­га­то ро­ків.  

Переглядів: 622 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz