П`ятниця, 29.03.2024, 01:06



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Червень » 15 » ВШАНУВАЛИ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ РАЙОНУ
14:52
ВШАНУВАЛИ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ РАЙОНУ
14 червня в районному Будинку культури відбулись урочистості, на яких прозвучало багато вдячних слів на адресу людей, які піклуються про наше здоров’я,  своєю самовідданою працею рятують людські життя. 
Почесним гостем на святі був перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Іван Михайлович Мовчан. Вітаючи медиків району, він високо оцінив їх професійні якості та моральні принципи, якими вони керуються у щоденній праці на благо людей. Перший заступник губернатора детально зупинився на роботі обласної влади щодо покращення умов в сільській медицині. Чимало в цьому напрямку вже зроблено і це вселяє надію, що галузь надаватиме високоякісні і сучасні медичні послуги. В дарунок медицині району І.М. Мовчан передав керівникам медичних закладів сертифікати на холодильники – для семи амбулаторій загальної практики сімейної медицини та комп’ютер – для потреб інформаційно-аналітичного відділу центральної районної лікарні. Іван Михайлович вручив кращим медпрацівникам Почесні грамоти ОДА та обласної ради, а також грошові винагороди.
Від імені районної влади на урочистостях з вітальними словами виступили голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко та голова районної ради В.А. Гук. Зазначалося, що в нашому районі проводиться постійна робота з покращення умов в медичних  закладах і буде зроблене все необхідне, щоб довести її до успішного завершення. 
Керівництво району теж відзначило Почесними грамотами кращих працівників галузі.
Своїх колег з професійним святом щиро привітала начальник управління охорони здоров’я і курортів облдержадміністрації Л.О. Діденко. Лідія Олексіївна від імені медиків запевнила, що всі зміни, які сьогодні проводяться в цій галузі, принесуть покращення медичного обслуговування громадян, особливо на первинній ланці допомоги. Медична реформа на Вінниччині показала, що розвиток медицини відбувається у правильному напрямку і це дасть можливість досягти змін на краще. Почесними грамотами управління охорони здоров’я було нагороджено ряд медпрацівників.
Селищний голова Г.М. Цибульська не лише привітала медиків з святом, а й відзначила грамотами їх внесок у благоустрій Мурованих Куриловець. Разом з вітаннями  відзнаки своїм колегам також вручали головний лікар центральної районної лікарні М.В. Олійник, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Л.Г. Сидоренко та головний державний санітарний лікар району І.В. Юрченко.
Святковий концерт медичним працівникам нашого району подарували учасники художньої самодіяльності районного Будинку культури. 

Володимир Сауляк
Переглядів: 687 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz