П`ятниця, 26.04.2024, 01:13



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Лютий » 18 » Вшанування учасників бойових дій на території інших держав
09:59
Вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Традиційно щороку 15 лютого ми віддаємо глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. Це день пам’яті про трагічні події війни в Афганістані та в інших країнах, вшанування усіх воїнів-інтернаціоналістів.

В районному Будинку культури «Жовтень» 16 лютого 2015 року відбулися святкові заходи, присвячені 26-ій річниці виведення військ з Афганістану. Перед початком урочистостей відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку учасникам бойових дій на території інших держав.

Зі словами вдячності до воїнів  звернулись голова райдержадміністрації Ладан С.В.,  голова районної ради Кубов Т.Г., голова спілки ветеранів Афганістану Мельник В.П.

Сергій Вікторович у своєму виступі зазначив, що 26 років тому наші війська були виведені з території Афганістану. На рідну землю повертались не за роками змужнілі, посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, позаду яких залишалися жорстокі будні десятирічної війни, а попереду – адаптація до мирного життя.

Ця війна назавжди залишиться в наших серцях і серцях воїнів, котрі пройшли тією чужою землею, адже молоді люди йшли туди не за орденами та медалями. Вони свято вірили, що виконують інтернаціональний обов’язок.

Біль афганської війни постійно озиватиметься вічною пам’яттю про тих, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати тих, хто не повернувся до своїх домівок. Ми схиляємо голови перед їхньою світлою пам’яттю. Будучи взірцем військової доблесті та героїзму, вони вічно будуть жити в серцях нинішніх і прийдешніх поколінь.   

Голова райдержадміністрації та голова районної ради вручили Почесні грамоти та грошові винагороди окремим воїнам-інтернаціоналістам.

Окрім урочистостей проведено зустріч воїнів-афганців з представниками управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, Пенсійного Фонду України, лікарні планового лікування та центру ПМСД. Присутні мали змогу поставити питання, які їх цікавили та отримати на них відповіді.

 

Переглядів: 418 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz