Четвер, 28.03.2024, 12:41



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Липень » 11 » ЗАВДАННЯ – СЕРЙОЗНІ, ТЕРМІНИ – КОНКРЕТНІ
08:51
ЗАВДАННЯ – СЕРЙОЗНІ, ТЕРМІНИ – КОНКРЕТНІ
Нещодавно на базі Конищівської сільської ради відбулись співбесіди з сільськими головами.

У вівторок сільські голови продовжили звітувати про виконання доручень голови райдержадміністрації В. М. Анікеєнка щодо забезпечення планів розвитку своїх територіальних громад. У Конищеві вони спілкувались з представниками робочої групи: першим заступником голови райдержадміністрації М.Є. Якимцевим, головою районної ради В.А. Гуком, керівником апарату РДА А.Л. Боднаром, начальниками управлінь та відділів РДА, окремих служб та відомств району.

Як засвідчили співбесіди, за період, який минув з часу попередньої зустрічі, сільські голови виконали ряд поставлених завдань, однак роботу над багатьма з ними не було завершено у заплановані строки як з об’єктивних, так і суб’єктивних причин. Запитання членів робочої групи стосувалися забезпечення робіт з покращення умов в закладах соціальної сфери, виконання окремих повноважень у тій чи іншій сфері, співпраці з підприємствами, які працюють на території громад. Зокрема, відповіді на ці запитання давали Курашовецький сільський  голова О.П. Наконечний, Снітківський – В.В. Ольшевський, Петриманський – К.П. Дудак, Конищівський – А.С. Смілянець, секретар Долинянської сільської ради Н.І. Ремська, Бахтинської  – Л.В. М’ярковська, землевпорядник Михайловецької сільської ради  Т.А. Чекановська, а також керівники закладів соціальної сфери.

Співбесіди з представниками територіальних громад дали можливість дізнатися про зроблене ними за травень і червень, а також виявили проблемні напрямки їх діяльності. На нараді серед інших порушувались такі актуальні питання, як проведення проточної води до навчальних закладів та ФАПів, забезпечення в них всіх необхідних умов та здійснення ремонтних робіт. Не обминули своєю увагою члени робочої групи і такі важливі напрямки, як  забезпечення виконання дохідної частини місцевих бюджетів, своєчасне використання коштів для ремонту комунальних доріг із залученням філії «Райавтодор», продовження робіт з оформлення документів для отримання дотації за молодняк ВРХ та ідетинтифікації худоби, створення умов для забезпечення протипожежного водопостачання та облаштування місць для купання на водних об’єктах, де в цьому році у нашому районі вже зареєстровано три нещасних випадки, розробка стратегій розвитку територіальних громад до 2020 року, прийняття рішень щодо розміщення матеріалів агітаційного характеру та іншого.

Як можна було переконатися, далеко не все вдалося завершити у заплановані строки. Тому перед сільськими радами знову  було поставлено серйозні завдання із конкретними датами їх виконання. Ця робота знаходиться на постійному контролі районної державної адміністрації, а на наступних співбесідах сільські голови звітуватимуть про її успішне завершення.
Переглядів: 552 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz