П`ятниця, 29.03.2024, 16:56



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Завдяки проведеним торік енергозберігаючим заходам, у місті Вінниці забезпечено безперебійне постачання гарячої води
16:28
Завдяки проведеним торік енергозберігаючим заходам, у місті Вінниці забезпечено безперебійне постачання гарячої води

2 млн. кубометрів газу, зекономлені від переведення на альтернативні види палива 135 об’єктів бюджетної сфери області, дозволяють сьогодні забезпечувати місто Вінницю гарячим водопостачанням та теплом. Адже саме такий обсяг природного газу міська система «Теплокомуненерго» споживає понаднормово. Про це голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник повідомив під час робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону.

«За січень по бюджетних закладах ми зекономили 2 млн. метрів кубічних газу, по промислових підприємствах – 600 тисяч кубометрів. Що найбільш відрадно, населенням області при ліміті близько 120 млн. кубів газу протягом січня використано 93 млн. кубометрів. Тож економія у понад 20 млн. кубів дає нам сьогодні можливість вкладатися у ліміти споживання», - зазначив Анатолій Олійник. А водночас висловив подяку мешканцям Вінниччини за розуміння ситуації та економне використання природного газу, в тому числі шляхом заміни його іншими видами палива.

«Більше того, 2 млн. метрів кубічних газу, які ми щомісяця в опалювальний період економимо завдяки переведенню у 2014 році на альтернативні види палива 135 об’єктів бюджетної сфери, - саме той обсяг, який понаднормово споживає «Теплокомуненерго» по місту Вінниці. Тож вжиті минулоріч заходи фактично дозволяють Вінниччині вирівнювати баланс по доведених лімітах та забезпечувати мешканців обласного центру гарячою водою та теплопостачанням», - зауважив голова облдержадміністрації.

Такий приклад, переконаний Анатолій Олійник, демонструє результативність проведеної роботи. А зважаючи на те, що наступного опалювального сезону очікується зменшення обсягів споживання газу ще на 20 %, на вжитих заходах область зупинятися не повинна. Тому вже в поточному році на альтернативні види палива планується перевести ще 144 об’єкти бюджетної сфери регіону.

Переглядів: 391 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz