Четвер, 25.04.2024, 19:54



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 21 » ЗБАГАЧУЮТЬ КУЛЬТУРУ РІДНОГО КРАЮ
13:45
ЗБАГАЧУЮТЬ КУЛЬТУРУ РІДНОГО КРАЮ
У п’ятницю в райцентрі відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Квітучий травень став в цьому році багатшим ще на одне свято, яке нещодавно святкували люди, котрі дбають про змістовне дозвілля жителів району, розвиток художньої самодіяльності, збереження народних традицій та обрядів. Все це забезпечують творчі працівники клубних закладів, яких вітали на святі бурхливими оплесками.

Вітаючи працівників культури з професійним святом, голова районної державної адміністрації Володимир Миколайович Анікеєнко відзначив їх важливий внесок у духовний і культурний розвиток жителів Мурованокуриловеччини. Не випадково за підсумками минулого року галузь культури нашого району посіла третє місце в області. Це черговий раз свідчить про багатство нашого краю самобутніми талантами, які прославляють його не лише в області, а й далеко за її межами. Тому головним завданням для районної влади є всебічна підтримка галузі, надання необхідної допомоги у покращенні матеріальної бази закладів культури. Лише у цьому році для їх потреб було залучено понад 50 тисяч гривень позабюджетних коштів.
З нагоди свята Володимир Миколайович вручив відзнаки кращим працівникам культури нашого району.
Вітання і подарунки від дирекції компанії «Кряж» передала А.Д. Поліщук, яка підкреслила, що працівники культури своєю самовідданою працею покращують наше життя, дарують натхнення і оптимізм у трудових буднях. Своїх колег з щирими побажаннями привітала начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації В.М. Веклюк, яка сказала чимало вдячних слів на адресу всіх культпрацівників, подякувала людям, які постійно піклуються про розвиток галузі культури. Зокрема, подарунки за співпрацю з працівниками культури отримали редакція районної газети, районне ефірне радіомовлення, колишній начальник відділу культури А.П. Пскова, Надія Чубач та Надія Кухар.  

Вшанування працівників благородної професії продовжилося у номінаціях. Зокрема, в номінації «І буде хліб і буде пісня» для привітань на сцену запросили Т.І. Халуп’як, О.Й. Романевич та О.С. Шевчук, в номінації «Моя поезія – це пісня мого серця» – П.І. Прокопчука, Т.О. Левінчук, В.Л. Бачару та В.Я. Магдич, за пісенний талант вшанували Л.С. Король, Т.В. Козак, С.В. Грималюка, сімейний дует Наталії та Олега Літвін, С.А. Боржемську та С.В. Мізірійчук. У номінації «Працівник культури-журналіст» вітали О.В. Кухар, С. С. Доброструк, Т. М. Якимцеву, Н.М. Кравчук, С.В. Іваніцьку та А.М. Білик, які розповіли присутнім про рідні села. Серед успішних музикантів на святі відзначили В.І. Грималюка, В.С. Саксонова, В.Б. Грицая, А.М. Дунаєвського, В.І. Кравчука, В.І. Колесника та В.В. Ластавляка. Свою майстерність у театральному мистецтві глядачам показали Л.К. Чемериська та В.І. Колесник, які розіграли веселу сценку. Представників згаданих номінацій вітали з святом начальник відділу культури і туризму В.М. Веклюк, поетеса О.С. Дорош, директор районного будинку культури Н.М. Літвін, редактор районної газети С.А. Кубляк, талановитий музикант В.С. Саксонов. На святі звучали пісні, декламувалися поезії і виконувались таночки. Своєю майстерністю порадували Наталія і Олег Літвін, Леся Король, Павло Прокопчук, Володимир Саксонов та молодша група танцювального колективу «Грація». 
Володимир Сауляк
Переглядів: 682 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz