Субота, 27.04.2024, 05:56



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2011 » Травень » 12 » Змагання до Дня Перемоги
14:09
Змагання до Дня Перемоги

Легкоатлетична естафета

5 травня 2011 року в селищі Муровані Курилівці було проведено районну легкоатлетичну естафету  до Олімпійського Дня та з нагоди святкування  66-ї річниці  Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

В естафеті взяли участь представники 9 шкіл району, а саме:

СЗШ I-III ступенів с.Вербовець , НВК с.Рівне, СЗШ I-III ступенів с.Вищеольчидаїв , СЗШ I-III ступенів с.Обухів, НВК с.Котюжани, СЗШ I-III ступенів с.Лучинець, Мурованокуриловецької школи-гімназії №1, Мурованокуриловецької СЗШ І-ІІІ ступенів №2 та Мурованокуриловецької санаторної школи- інтернату.

 Учасників змагань привітала заступник голови районної державної адміністрації Тарановська Тетяна Василівна.

Про правила проведення легкоатлетичної естафети розповів головний суддя змагань Мороз Василь Іванович.

Склад команди - п’ять учасників (троє хлопців та дві дівчини). Дівчата стартували на першому та другому етапах.

Перше місце здобула команда Мурованокуриловецької СЗШ І-ІІІ ступенів №2, друге місце — Мурованокуриловецької санаторної школи інтернату та третє місце — за  представниками СЗШ I-III ступенів с.Вищеольчидаїв.

Переможці були нагороджені дипломами відділу з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації і пам’ятними кубками. 

Змагання з міні-футболу

7 травня 2011 року на майданчику із штучним покриттям відбулися районні змагання з міні-футболу серед дітей, присвячені 66-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.


Більшість дітей цієї вікової групи  в змаганнях брали участь вперше, що і спонукало до ретельнішої підготовки. В змаганнях прийняли участь команди із сіл Котюжани, Рівне та Обухів і дві команди Дитячо-юнацької спортивної школи, які тренує Анатолій Козак. Команди змагались за круговою системою. Перемогу в змаганнях здобули гравці команди села Рівне, друге місце здобула команда села Обухів, третє місце за командою з  села Котюжани , четверте  Мурованокуриловецька ДЮСШ №2 і п’яте Мурованокуриловецька ДЮСШ №1. Усі учасники змагань були задоволені своїми результатами так-як 1,2,3 місця здобули більш досвічені та старші за віком гравці які не в перше приймають участь в змаганнях, а наймолодші учасники, це команда ДЮСШ №2 2001-2002 років народження, показала надзвичайно майстерну та дисципліновану гру як на свій вік. Перможців нагороджено пам’ятним кубком та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації.


В кожній з команд учасниць було визначено кращих гравців це: Цвігун Іван, Білик Ярослав, Бабій Дмитро, Жук Назар, Панченко Назар які були нагородженні  пам’ятними сувенірами та грамотами, а найкращим гравцем турніру одноголосно усіма тренерами було визнано Митюка Павла, якого теж нагороджено пам’ятним сувеніром та грамотою. Особливо потрібно відмітити наполегливість, самовіддачу у грі Тучинського Вадима, Жука Назара, Митюка Павла, Третяка Анатолія – футболістів-вихованців досвіченого тренера Козака Анатолія Івановича.

VI літні юнацькі спортивні ігри Вінниччини.

9 травня 2011 року на стадіоні «Колос» в смт. Муровані Курилівці відбулись змагання з футболу «VI літні юнацькі спортивні ігри Вінниччини 2011 року , присвячені 20-й річниці незалежності України», де наша районна команда здобула вольову перемогу над командою Шаргородського району. В першому таймі наші хлопці провели достатньо атак на футбольні ворота суперників, але м’яч вперто не залітав у сітку. З початком другого тайму ситуація змінилась після виконання штрафного удару - захисник суперників зіграв рукою у штрафному майданчику. Суддя призначив одинадцятиметровий. Влучним пострілом відзначився Міщишин Олесь, який, до речі, є капітаном команди. Гра стала ще цікавішою, так-як команда суперника будь-що намагалась забити м’яч у відповідь та допустилась помилок, однією з яких  вдало скористався Микола Бринзюк  та забив гол-красень. Рахунок вже був переконливий але суперник почав гостріше атакувати, заставляючи помилятися наших захисників. Після однієї з прикрих помилок гості відіграли один м’яч, а за п’ять хвилин до завершення матчу зрівняли рахунок 2:2.

  За регламентом змагань пробивали по п’ять одинадцятиметрових ударів, де наші хлопці були влучнішими, а воротар спритнішим.

  Загалом було показано чудову командну гру, а найбільшу зрілу майстерність ми побачили від Бринзюка Миколи, Міщишина Олеся, Іпатова Івана, Тернавського Юрія та Москалюка Артема, а Москалюк Артем, отримавши травму ще у першому таймі, відмовився від заміни та відіграв до закінчення матчу. Так тримати. 24-26 травня відбудуться фінальні обласні змагання то побажаємо нашим землякам вдалої гри.   

Під-час проведення спортивно-масових заходів використовувався логотип "За здорове життя"


За матеріалами відділу з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації
Переглядів: 1150 | Додав: nico | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz