П`ятниця, 26.04.2024, 01:40



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Грудень » 19 » ЗУСТРІНЕМО НОВИЙ РІК У БЕЗПЕЦІ!
14:06
ЗУСТРІНЕМО НОВИЙ РІК У БЕЗПЕЦІ!

Мурованокуриловецький районний сектору Головного управління ДСНС України у Вінницькій області вітає всіх громадян з наступаючими зимовими святами! Проте у такі дні не варто забувати про дотримання правил пожежної та техногенної безпеки, аби не зіпсувати гарний настрій собі та своїм близьким.

Хочемо звернути увагу на те, як правильно розташувати та прикрашати новорічну ялинку.

Необхідно вибрати ялинку – не занадто високу і пишну, аби вона не заважала вільному пересуванню мешканців квартири чи будинку. Якщо ви обрали штучну , то обов’язково перевірте, чи оброблена вона протипожежної сумішшю, про що повинно писатися на упаковці.

Потурбуйтеся про те, щоб ялинка була встановлена подалі від опалювальних приладів і джерел відкритого вогню, та закріпіть її якомога надійніше. Батькам варто пильнувати за дітьми у кімнаті, де знаходиться новорічна красуня, адже малеча може перекинути її або поранитися.

Прикрашаючи святкове дерево, обирайте легкі прикраси, надавайте перевагу тим, які не б’ються. Вкрай небезпечно використовувати для оздоблення свічки та бенгальські вогні. Перед оздобленням ялинки гірляндами та іншими електричними елементами перевірте їх на справність. Також не дозволяйте дітям самостійно вмикати святкову ілюмінацію.

Найчастішою причиною виникнення пожеж у новорічну ніч є використання піротехнічних виробів.

Купувати такі вироби необхідно лише у спеціальних точках продажу. Уникайте використання не сертифікованих товарів, адже їх якість сумнівна і може ставити під загрозу ваше життя та здоров’я. перед використанням обов’язково ознайомтесь з інструкцією, вона повинна бути вказана на кожному виробі.

Запуск петард, феєрверків, ракет забороняється здійснювати всередині приміщення, з балконів, поблизу житлових, господарських будівель та новорічних ялинок. Піротехніку слід зберігати подалі від приладів опалення (батарей, газових та електричних плит), не варто носити вогненебезпечні вироби у кишенях. В жодному разі не розбирайте вироби та не піддавайте їх механічним впливам. Не слід дозволяти дітям самостійно запускати феєрверки, петарди, ракети, висаджувати у повітря хлопавки, підпалювати бенгальські вогні тощо.

Пам’ятайте, що курити під час роботи з піротехнікою дуже небезпечно для вашого життя. Також не користуйтесь піротехнічними виробами у нетверезому стані.

Бажаємо всім щасливих Новорічних свят!!!

 

Б.В. Разуваєв Головний державний інспектор з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки у Мурованокуриловецькому районі

Переглядів: 473 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz